Borang Tempahan

*Nota: Untuk online banking, walaupun kami menggunakan Maybank dan Bank Simpanan Nasional Berhad,anda masih boleh lakukan bayaran menggunakan perkhidmatan online banking lain seperti CIMB Clicks, Public bank, HSBC, RHB dan sebagainya terus ke akaun Maybank atau Bank Simpanan Nasional Berhad  kami.

LANGKAH 1:Sila buat pembayaran mengikut harga yang ditetapkan ke salah satu akaun berikut atas nama Nur Balqis Qahira.Kami akan memproses tempahan/bayaran anda dalam masa 24 jam.

Jika anda membayar lebih daripada harga yang ditetapkan,kami akan refund baki tersebut dengan cara transfer melalui akaun Maybank.
PESANANSila masukkan emel ini (nurbalqisqahira@gmail.com)  untuk rujukan jika membuat pembayaran secara perbankan online.

LANGKAH 2:Sila isikan maklumat penting berikut dengan lengkap dan sila masukkan bukti pembayaran anda pada borang di bawah untuk mempercepatkan proses pembelian.
Nama
Email
No.Telefon
Nama Produk Yang Dibeli
Jumlah Bayaran
Cara Bayaran Perbankan Online
Interbank Transfer
Bank in (Mesin ATM)
Pengesahan/Bukti Bayaran
Tarikh & Masa
Alamat
Komen

Click here to create your own form.


Langkah 3 : Selepas membuat pembayaran dan mengisi borang di atas,sila SMS ke 
 010-7790237 dengan tajuk seperti berikut :

''Pembayaran sebanyak RM{harga produk} untuk produk{nama produk} telah dibuat,-{Nama Anda} 


AMARAN: Jangan SPAM atau SALAH GUNA borang tempahan ini atau jangan membuat PESANAN PALSU. Perbuatan anda merupakan JENAYAH SIBER. Anda boleh didakwa di bawah Akta Jenayah Komputer 1997 dan Akta Komunikasi & Multimedia 1998. Setiap pergerakan dan aktiviti anda direkodkan.

LANGKAH 4: Kemudian, kami akan menyemak borang pengesahan pembayaran anda dan kami akan membuat penghantaran setelah proses semakan berjaya dilakukan dalam tempoh 24 jam dari tempahan diterima. Jika terdapat sebarang masalah atau urusan pertanyaan, boleh hubungi kami melalui emel nurbalqisqahira@gmail.com atau hotline kami :010-7790237

Nota tambahan:Untuk tempahan buku,simkad atau lain-lain produk,kami membuat penghantaran melalui khidmat POSLAJU.Tempahan dijangka sampai 2-3 hari waktu bekerja.

Manakala,untuk tempahan ebook,kami akan membuat penghantaran sebaik sahaja proses semakan berjaya dilakukan dalam tempoh 24 jam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...