Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Passive Income Toneexcel

Anda pengguna telefon bimbit?Hampir semua orang mempunyai telefon bimbit.Tetapi masih ramai yang tidak tahu bahawa telefon bimbit boleh menjadi aset yang boleh menjana pendapatan sampingan.Ia bukan lagi tanggungan semata-mata.Mari saya bongkarkan rahsia ini kepada anda.Luangkan masa anda beberapa minit untuk membaca artikel ini.




Jika anda seorang Surirumah, Ibu, Pekerja Swasta? Kerajaan? dan sebagainya yg masih mencari peluang BISNES yg membolehkan anda menjalankannya hanya dari rumah @ di mana-mana sahaja.. ikut keselesaan anda..
TAHNIAH! Anda telahpun menemuinya di sini. 

Anda pengguna Handphone?Simkad apa yang anda guna sekarang?
Apa kelebihan simkad tersebut?Adakah ia memberi pulangan yang hebat kepada anda?

Nah..lihat perbandingan kelebihan SIMKAD TUNETALK TONEEXCEL dan SIMKAD yang anda guna sekarang!










Jana pendapatan melalui handphone hanya dari rumah secara online.






   TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.Simkad ini berharga RM90 sekeping dan terdapat airtime sebanyak RM30 di dalamnya.Anda tidak perlu menyimpan stok simkad ini banyak-banyak.Hanya tempah jika ada yang mahu menggunakannya.Saya akan membuat penghantaran simkad terus ke rumah anda melalui pos ekspress.

  Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.Talian yang digunakan ialah Tune Talk yang dimiliki oleh Tune Group dan juga Celcom. Kadar panggilan seminit adalah 28 sen, SMS 10 sen.Tetapi ada Tune Buddies untuk 10 orang(caj yang dikenakan lebih rendah).Untuk data pakage, RM42 sebulan (1 Gb) .

      Kelebihan simkad Tune Talk/Toneexcel ini ialah anda akan dilindungi dengan insuran kemalangan (PA Insurance Etiqa Takaful sebanyak RM50,000 jika anda topup rm50 sebulan. Wow! Dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain.Dulu anda pakai handphone, kalau apa-apa berlaku, ada telco handphone anda nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

      Setiap kali anda topup, anda akan dapat  point dan apabila dikumpulkan boleh ditukarkan kepada tiket kapal terbang AirAsia atau pun dengan Handphone terkini.



Lihat point di bawah berdasarkan jumlah topup.Berapa jumlah wang anda selalu guna setiap bulan atau setiap tahun?Ada yang melebihi RM1000 setahun?

Selama ini,anda topup dapat point tak?Dapat tiket penerbangan AirAsia secara percuma tak?Cuba fikirkan,anda menggunakan simkad lain dan topup melebihi RM30 sebulan,apa yang anda dapat?Tak dapat apa-apa kan melainkan SMS dan Internet,habis kredit habis lah,tak dapat apa-apa pulangan!


Top Up
Tune Talk Points
RM3
3
RM4
4
RM5
8
RM10
20
RM15
30
RM20
40
RM30
70
RM50
120
RM100
240
RM200
480
RM300
720
RM500
1200
RM1000
2400


      Anda boleh kekalkan nombor lama ke dalam simkad tunetalk ini. Mungkin anda sedang menggunakan no telefon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang nombor tersebut, anda boleh kekalkan nombor tersebut ke dalam simkad toneexcel ini, asalkan nombor lama itu didaftar dengan nama anda.

     Anda boleh top-up dimana-mana kedai yang jual topup di seluruh Malaysia dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.



    Komisen ini juga boleh diwarisi oleh waris anda selagi simkad tersebut aktif.Anda juga boleh menaja tanpa had.Anda boleh memiliki beberapa akaun simkad Tune Talk Tone Excel ini.Maksima adalah 10 akaun.Simkad ini boleh digunakan oleh pengguna telefon bimbit berumur 12 tahun dan ke atas.

Anda hanya perlu berkongsi kelebihan simkad ini kepada rakan-rakan dan saudara mara.Bagi yang suka online di facebook,kalian boleh berkongsi kelebihan simkad ini secara online dan hanya dari rumah atau dimana-mana sahaja.

    Simkad Tune Talk Tone excel ini juga diiktiraf oleh Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia(LPKPM).Jadi,sangat rugi jika anda tidak mahu menggunakan simkad ini sebagai simkad utama anda.



Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun ANDA.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja(maksudnya jika anda ajak orang lain guna simkad ini), anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Anda boleh mempromosikan simkad ini melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain untuk mengajak orang lain menggunakan simkad ini serta berkongsi kelebihannya.

Anda juga tidak perlu menyimpan stok simkad kerana anda hanya perlu menempah simkad jika ada rakan-rakan atau saudara mara anda mahu menggunakan simkad ini.Jadi,tiada risiko kerugian untuk anda!



2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Asalkan komisen tersebut melebihi RM30,ToneExcel akan transfer ke akaun anda,jika tak cukup,mereka akan simpan dan dibawa ke bulan berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2dan Level 2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408



Bulan tersebut anda akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya anda akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada anda setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.

   Syarat untuk menjadi agen penjual simkad ini amat mudah.Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak.Anda juga tidak perlu menyimpan stok yang banyak.Modal yang diperlukan hanyalah RM100(termasuk buku panduan) berbanding jika anda ingin  buka kedai jual topup atau jual handphone.Dalam simkad tu ada airtime RM30(bonus untuk anda)

   Syarat ataupun kelayakkannya,hanyalah dengan menjadi pengguna simkad tunetalk/toneexcel ini terlebih dahulu.Itu sahaja.Anda hanya berkongsi kelebihan simkad ini dengan rakan-rakan atau saudara mara melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain.

Nah,inilah rahsia menjana pendapatan melalui telefon bimbit.Hanya menggunakan simkad Tune Talk Tone Excel ini ,anda berpeluang menikmati kelebihan-kelebihan seperti yang dinyatakan di atas.Bertukarlah kepada simkad Tune Talk Tone Excel.Jadilah pengguna yang bijak.Jadikan telefon bimbit anda sebagai modal kecil untuk anda menjana pendapatan.



Jom tonton Video Program TuneTalk ToneExcel dibawah ini




                                         


  Apa kata mereka yang menjalankan perniagaan tunetalk toneexcel ini.  
Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:
Saya bekerja sebagai office boy selama 9 tahun dan gaji saya hanyalah 
RM1,200 sebulan, Saya buat program ToneExcel ini sebab saya 
orang susah dan mahu mengubah kehidupan keluarga saya. Saya kenal 
program toneexcel yang hanya menawarkan keuntungan sen-sen dan 
saya buat selama 1 tahun 10 bulan secara konsisten, hari ini saya sudah 
dapat 5 angka setiap bulan.

Terima kasih ToneExcel kerana mengubah kehidupan saya.


Anda buat anda dapat, anda hanya perlu bertahan dan bersabar.
Hamka Marsaling.
Kota Kinabalu, Sabah.
Salam sejahtera.

Dulu I pun susah macam ramai kawan-kawan lain, 

nak dapat RM2,000 terpaksa kerja 12 jam, sangat penat 
sangat susah...

Bila i dah join TuneTalk ToneExcel, i cuma pakai simkad, 

sharing sahaja pun dapat income hampir RM13,000 
setiap bulan.


Rosanne Goh
Johor Bahru, Johor.





Hari Presentation di HQ yang sudah tidak lagi boleh menampung gelombang 

kedatangan ahli ToneExcel setiap Rabu dan Ahad.








Tergerak hati nak buka maybank2u,ingatkan ada orang tersilap transfer.Lepas tu saya klik pada ''today transaction",oh rupanya ini adalah pandapatan sampingan yang saya dapat dari simkad ini.
(30 Januari 2014)


14 Februari 2014

Bukti sudah terbentang di depan mata.Hanya perlukan tindakan yang bijak sahaja!

APA TUNGGU LAGI?DAPATKAN SIMKAD INI SEKARANG!JADILAH PENGGUNA SETIA YANG BIJAK!


Langkah Pertama : Dapatkan simkad Tune Talk Tone excel ini beserta buku panduan(RM10).Jadi total pembelian satu simkad dan buku panduan termasuk kos pos ialah hanya RM100(harga sekeping simkad naik menjadi RM90 mulai 1 Mac 2014) 




Hanya itu sahaja modal yang anda perlukan untuk menikmati kelebihan simkad ini.

Sila bayar RM100 sahaja di sini utk PENGHANTARAN SEGERA!Klik butang tempahan di bawah!
.

Langkah Kedua : Aktifkan simkad tersebut melalui SMS.Saya akan ajar Cara aktifkan Simkad.Jangan Risau 😉

Langkah Ketiga : Jadikan simkad ini sebagai simkad utama anda.

Language Keempat : Perkenalkan kepada keluarga,rakan-rakan dan pengguna handphone sama ada secara online atau offline.

Jika ada maklumat kurang jelas,sila hubungi saya di talian 010-7790237(Nur Balqis Qahira) atau emel nurbalqisqahira@gmail.com

Idp : 183699
















Boleh add dan pm saya di facebook profile :
Nur Balqis Qahira(https://www.facebook.com/qisevadaniaqistina.daprincess)
sms/call/whatsapp :010-7790237
Email : nurbalqisqahira@gmail.com

P/s :- Ketika anda sedang berfikir-fikir untuk membuat keputusan, atau meragui simkad ini, orang lain sudah pun membuat pembelian dan bertindak. Malah mereka sudah menikmati kelebihan simkad  ini. Kini tinggal masa sahaja yang akan menentukan kejayaan mereka sebagai pengguna simkad ini.


P/p/s :- Semakin lama anda menunggu, semakin lambat kejayaan anda. Bertindak sekarang dan dapatkan simkad ini sekarang... seterusnya, bersedialah menikmati pendapatan pasif dan kelebihan lain 
simkad ini.

P/p/p/ps:Anda tetap perlu topup walaupun anda tidak menggunakan simkad ini.Jadi,Jadilah pengguna setia yang bijak!Pilihan di tangan anda sama ada membiarkan peluang berlalu begitu sahaja atau menjadi pengguna yang bijak!

Sila bayar RM100 sahaja di sini utk PENGHANTARAN SEGERA!Klik butang tempahan di bawah!

sms/call/whatsapp : 010-7790237(Nur Balqis Qahira)

Bertindaklah SEKARANG!Berfikirlah secara positif dan buangkan rasa RAGU-

RAGU ANDA!Jadilah PENGGUNA yang BIJAK!





No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...