Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Saturday, 11 January 2014

Cara Download Adobe Photoshop CS3 Free

Teks : Nur Balqis Qahira

Assalamualaikum dan Hai!

How to Download Adobe Photoshop CS3 For Free?

[Nak Gaji Setiap 21hb Dari Rumah?KLIK SINI]

Kali ni saya nak buat toturial cara download Adobe Photoshop CS3 Free.Semalam saya tercari-cari cara nak download Adobe Photoshop CS3 ni.Puas "Google" sana sini tak jumpa.Akhirnya saya terjumpa cara download Adobe Photoshop ni melalui Youtube.Tu pun saya jumpa setelah 3 jam "merayau'' di "Google".Hehee..Hampir putus asa tetapi saya berusaha jugak untuk download Adobe Photoshop CS3 ni.Pening dibuatnya...Rupa-rupanya ia sangat mudah dan mengambil masa yang singkat sahaja.Tak perlu "Sign Up" dan tak perlu password.

Jom ikut langkah-langkah mudah ini;

1.Klik sini : http://www.mediafire.com/download/dw0hui642quqg20/PS+CS3.rar

2.Selepas klik link tu,ia akan keluar macam ni.Klik pada "Download"(kotak berwarna hijau).

3.Tunggu sehingga selesai download.Klik dan ia akan keluar paparan macam ni.


4.Klik pada tanda pangkah bewarna merah (X)pada kotak "Please Purchace Winrar License".

5.Selepas tu,double klik kat "PS CS3".

6.Tunggu sehingga selesai.Klik pada "YES".

7.Klik pada NEXT sampai jumpa perkataan FINISH.



 8.Klik pada FINISH.

9.Selepas selesai,Adobe Photoshop tu tak boleh buka macam tu je sebab ia berada dalam Winrar Video File.Korang perlu klik pada sebelah kanan(right klik) dan klik pada "Extract Here".

10.Kemudian,klik pada "Run As Administrator".

11.Siap dan sedia untuk digunakan.Selamat mencuba.Harap tak ada yang pening kepala macam saya semalam.Hehe..



Saya terangkan secara ringkas fungsi Adobe Photoshop ni ya..

Salah satu fungsinya ialah untuk edit gambar & tulisan.Untuk membina banner(macam kat bawah ni).

                                                 Cara Terbaik Putihkan Gigi Anda:160114





UPDATE :Nak hasilkan sendiri design untuk ecover,header blog/website,bisnes kad,video grafik,youtube grafik,fanpage grafik,infografik,banner dan marketing anda macam pro tanpa guna photoshop?Template siap sedia utk diedit oleh user.Highly Recommended!Tak perlu susah-susah pakai photoshop.
Nak? 

KLIK SINI SEKARANG!

Dikemaskini pada 27/01/2017



Panduan Untuk Anda


Saya nak kongsikan RAHSIA MENJANA PENDAPATAN MELALUI SIMKAD.
Korang semua pakai handphone dan topup tiap bulan kan?Apa kata jadikan handphone korang untuk menjana pendapatan setiap bulan.Kalau nak tau rahsianya,klik SINI ya.
Bukan jual topup.




Jika ada sebarang komen, pendapat atau pertanyaan, sila tinggalkan di ruang komen di bawah.

25 comments:

  1. sy klik kat kanan xde pun extract here??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carrie Jiwaku,selepas selesai download & install adobe photoshop CS3,ringht klik dan klik kat "extract here".

      Delete
  2. thanks da leh bukak p lom cuba wat gambar lagi...ni yg sy cari hehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih. sangat membantu :)

    ReplyDelete
  4. akak orang kate dgn photoshop nie bleh buat logo,jadi saya cubalah download tapi tak boleh buka,saya dah banyak kali dah tekan open and 'run as administrator' tapi tak dapat2....kenape erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer try sekali lagi.awak guna software mana ek?

      Delete
  5. hi sis. link ni boleh pakai lagi x?
    cs3 full version version ke?

    sis. boleh add fb sy: farhana.fadzil?
    boleh kongsi2 ilmu.
    blog: http://bloglepaskahwin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi lehfopingu,boleh pakai lagi.ya,cs3 version.saya dah add sis di fb.

      Delete
  6. cara liat serial number nya gimana yaa k

    ReplyDelete
  7. macam mana nk buka sebuah dokumen baru spesifikasi

    ReplyDelete
  8. Salam..sy masih newbie bab2 gini ,,dah cuba download dah cs3 , pastu kena wat apa lagi ? mksud sy nk kena download apa lgi selain cs3 ? yg winrar tu kena download jugak ke cmne ? masih baru dan cuba nak belajar ,,harap dpt membantu insan yg kerdil ini ..huhu tq

    ReplyDelete
  9. tg yer qis. dh dwnload ph tu xleh buka, ngatkan buka cm tu, ptt pn xleh rupenye kene klik kt run as administrator...apepn dh blh gna dh. tq....

    ReplyDelete
  10. tq..akhirnye leh guna adobephotoshop...penat cari installer dia

    ReplyDelete
  11. File dah di removed, saya tak dapat download :(

    ReplyDelete
  12. asslmlkum sis, file dah kena remove...sesiapa yg dh ada tu
    boleh bagi saya tak foreverencom@gmail.com terimakasih bnyk

    ReplyDelete

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...