Nak Cari Apa?Taip Di Sini

"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

Nak Gaji Setiap 21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Saturday, 15 February 2014

Rahsia Menjana Pendapatan Melalui Handphone

Teks:Nur Balqis Qahira



Anda pengguna telefon bimbit?Tidak kira siapapun anda pastinya anda mempunyai telefon bimbit.Hampir semua orang mempunyai telefon bimbit.Tetapi masih ramai yang tidak tahu bahawa telefon bimbit boleh menjadi aset yang boleh menjana pendapatan sampingan.Ia bukan lagi tanggungan semata-mata.Mari saya bongkarkan rahsia ini kepada anda.Luangkan masa anda beberapa minit untuk membaca artikel ini.





   TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.Simkad ini berharga RM80 sekeping dan terdapat airtime sebanyak RM30 di dalamnya.Anda tidak perlu menyimpan stok simkad ini banyak-banyak.Hanya tempah jika ada yang mahu menggunakannya.

  Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.Talian yang digunakan ialah Tune Talk yang dimiliki oleh Tune Group dan juga Celcom. Kadar panggilan seminit adalah 28 sen, SMS 10 sen.Tetapi ada Tune Buddies untuk 10 orang(caj yang dikenakan lebih rendah).Untuk data pakage, RM42 sebulan (1 Gb) - Utk penerangan lanjut tentang data pakage ini boleh hubungi 010-5000 969.

      Kelebihan simkad Tune Talk/Toneexcel ini ialah anda akan dilindungi dengan insuran kemalangan (PA) dari Tune Insurance sebanyak RM100,000 jika anda topup rm30 sebulan. Wow! Dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain.Dulu anda pakai handphone, kalau apa-apa berlaku, ada telco handphone anda nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

      Setiap kali anda topup, anda akan dapat  point dan apabila dikumpulkan boleh ditukarkan kepada tiket kapal terbang AirAsia atau pun dengan Handphone terkini.



Lihat point di bawah berdasarkan jumlah topup.Berapa jumlah wang anda selalu guna setiap bulan atau setiap tahun?Ada yang melebihi RM1000 setahun?

Selama ini,anda topup dapat point tak?Dapat tiket penerbangan AirAsia secara percuma tak?Cuba fikirkan,anda menggunakan simkad lain dan topup melebihi RM30 sebulan,apa yang anda dapat?Tak dapat apa-apa kan melainkan SMS dan Internet,habis kredit habis lah,tak dapat apa-apa pulangan!


Top Up
Tune Talk Points
RM3
3
RM4
4
RM5
8
RM10
20
RM15
30
RM20
40
RM30
70
RM50
120
RM100
240
RM200
480
RM300
720
RM500
1200
RM1000
2400


      Anda boleh kekalkan nombor lama ke dalam simkad tunetalk ini. Mungkin anda sedang menggunakan no telefon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang nombor tersebut, anda boleh kekalkan nombor tersebut ke dalam simkad toneexcel ini, asalkan nombor lama itu didaftar dengan nama anda.

     Anda boleh top-up dimana-mana kedai yang jual topup di seluruh Malaysia dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.



    Komisen ini juga boleh diwarisi oleh waris anda selagi simkad tersebut aktif.Anda juga boleh menaja tanpa had.Anda boleh memiliki beberapa akaun simkad Tune Talk Tone Excel ini.Maksima adalah 10 akaun.Simkad ini boleh digunakan oleh pengguna telefon bimbit berumur 12 tahun dan ke atas.

Anda hanya perlu berkongsi kelebihan simkad ini kepada rakan-rakan dan saudara mara.Bagi yang suka online di facebook,kalian boleh berkongsi kelebihan simkad ini secara online dan hanya dari rumah atau dimana-mana sahaja.

    Simkad Tune Talk Tone excel ini juga diiktiraf oleh Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia(LPKPM).Jadi,sangat rugi jika anda tidak mahu menggunakan simkad ini sebagai simkad utama anda.





Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun ANDA.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja, anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.



2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Asalkan komisen tersebut melebihi RM30,ToneExcel akan transfer ke akaun anda,jika tak cukup,mereka akan simpan dan dibawa ke bulan berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2dan Level 2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408



Bulan tersebut anda akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya anda akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada anda setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.

   Syarat untuk menjadi agen penjual simkad ini amat mudah.Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak.Anda juga tidak perlu menyimpan sok yang banyak.Modal yang diperlukan hanyalah RM95(termasuk buku panduan) berbanding jika anda ingin  buka kedai jual topup atau jual handphone.

   Syarat ataupun kelayakkannya,hanyalah dengan menjadi pengguna simkad tunetalk/toneexcel ini terlebih dahulu.Itu sahaja.Anda hanya berkongsi kelebihan simkad ini dengan rakan-rakan atau saudara mara melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain.

Nah,inilah rahsia menjana pendapatan melalui telefon bimbit.Hanya menggunakan simkad Tune Talk Tone Excel ini ,anda berpeluang menikmati kelebihan-kelebihan seperti yang dinyatakan di atas.Bertukarlah kepada simkad Tune Talk Tone Excel.Jadilah pengguna yang bijak.Jadikan telefon bimbit anda sebagai modal kecil untuk anda menjana pendapatan.



Jom tonton Video Program TuneTalk ToneExcel dibawah ini


                                           


  Apa kata mereka yang menjalankan perniagaan tunetalk toneexcel ini.  
Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:
Saya bekerja sebagai office boy selama 9 tahun dan gaji saya hanyalah 
RM1,200 sebulan, Saya buat program ToneExcel ini sebab saya 
orang susah dan mahu mengubah kehidupan keluarga saya. Saya kenal 
program toneexcel yang hanya menawarkan keuntungan sen-sen dan 
saya buat selama 1 tahun 10 bulan secara konsisten, hari ini saya sudah 
dapat 5 angka setiap bulan.

Terima kasih ToneExcel kerana mengubah kehidupan saya.


Anda buat anda dapat, anda hanya perlu bertahan dan bersabar.
Hamka Marsaling.
Kota Kinabalu, Sabah.
Salam sejahtera.

Dulu I pun susah macam ramai kawan-kawan lain, 

nak dapat RM2,000 terpaksa kerja 12 jam, sangat penat 
sangat susah...

Bila i dah join TuneTalk ToneExcel, i cuma pakai simkad, 

sharing sahaja pun dapat income hampir RM13,000 
setiap bulan.


Rosanne Goh
Johor Bahru, Johor.





Hari Presentation di HQ yang sudah tidak lagi boleh menampung gelombang 

kedatangan ahli ToneExcel setiap Rabu dan Ahad.








Tergerak hati nak buka maybank2u,ingatkan ada orang tersilap transfer.Lepas tu saya klik pada ''today transaction",oh rupanya ini adalah pandapatan sampingan yang saya dapat dari simkad ini.
(30 Januari 2014)


14 Februari 2014

Bukti sudah terbentang di depan mata.Hanya perlukan tindakan yang bijak sahaja!

APA TUNGGU LAGI?DAPATKAN SIMKAD INI SEKARANG!JADILAH PENGGUNA SETIA YANG BIJAK!


Langkah Pertama : Dapatkan simkad Tune Talk Tone excel ini beserta buku panduan(RM10).Jadi total pembelian satu simkad dan buku panduan termasuk kos pos ialah hanya RM95. 




Hanya itu sahaja modal yang anda perlukan untuk menikmati kelebihan simkad ini.

Sila bayar RM95 sahaja di sini utk PENGHANTARAN SEGERA!Klik butang tempahan di bawah!
.

Langkah Kedua : Aktifkan simkad tersebut melalui SMS.

Langkah Ketiga : Jadikan simkad ini sebagai simkad utama anda.

Jika ada maklumat kurang jelas,sila hubungi saya di talian 010-7790237 atau emel nurbalqisqahira@gmail.com

Idp : 183699












Boleh add dan pm saya di facebook profile :Nur Balqis Qahira(https://www.facebook.com/qisevadaniaqistina.daprincess)
Hotline:010-7790237
Email : nurbalqisqahira@gmail.com
URL : http://nurbalqisqahira.blogspot.com/

P/s :- Ketika anda sedang berfikir-fikir untuk membuat keputusan, atau meragui simkad ini, orang lain sudah pun membuat pembelian dan bertindak. Malah mereka sudah menikmati kelebihan simkad  ini. Kini tinggal masa sahaja yang akan menentukan kejayaan mereka sebagai pengguna simkad ini.



P/p/s :- Semakin lama anda menunggu, semakin lambat kejayaan anda. Bertindak sekarang dan dapatkan simkad ini sekarang... seterusnya, bersedialah menikmati pendapatan pasif dan kelebihan lain simkad ini.

Sila bayar RM95 sahaja di sini utk PENGHANTARAN SEGERA!Klik butang tempahan di bawah!



Bertindaklah SEKARANG!Berfikirlah secara positif dan buangkan rasa RAGU-

RAGU ANDA!Jadilah PENGGUNA yang BIJAK!





No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...