Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Monday, 24 March 2014

Bagaimana Menjadikan Handphone Sebagai Sumber Pendapatan Kedua Tanpa Perlu Keluar Rumah?

Teks : Nur Balqis Qahira
Foto : Koleksi Peribadi

24 Mac 2014
Salam Ceria Dan Hai,

Bersemangat tulis entri ni sebab hari ni dapat komisen hasil daripada menjadi pengguna simkad yang bijak.



Sebelum tu,saya nak tanya,

1.Korang pengguna telefon bimbit?
2.Adakah penggunaan topup atau bil telefon korang melebihi RM30 sebulan?
3.Sebagai pelanggan Telco sekarang korang tidak diberi apa-apa ganjaran seperti insurans percuma atau tiket kapal terbang?
4.Korang menggunakan telefon bimbit sepanjang hayat?
5.Telefon bimbit korang tidak memberi sebarang pendapatan atau keuntungan?

Korang pakai sim card apa yer?

1. Celcom
2. Maxis
3. Digi
4. Lain2..

Selepas topup korang habis,ada pulangan apa-apa tak?Takde kan?So,maknanya handphone korang tu liabiliti,tanggungan.Jangan jealous,handphone saya adalah aset untuk menjana pendapatan sampingan kedua.Bukan tanggunggan macam handphone korang.Oppss..

Tau tak korang boleh menjana pendapatan tanpa had melalui satu simkad sahaja.

Dan yang paling best,korang boleh menjana pendapatan dari rumah atau dimana-mana sahaja.



Sejak menggunakan simkad ni,tiap-tiap bulan saya dapat topup free,sebab saya dapat komisen dari topup.Kalau guna simkad(telco)lain,siapa nak bagi,kan?Selain tu,saya dapat PA Insurans kemalangan RM100 000 secara percuma sebab saya topup maintain RM30 jer sebulan.Kalau topup RM60 ke atas,lagi banyak komisen dan juga point dari topup.

Saya juga berpeluang untuk mendapat tiket penerbangan Airasia secara percuma melalui point dari topup saya.Point tu pulak takde tarikh luput,so selagi simkad saya aktif,point tu tetap boleh digunakan untuk menebus tiket AirAsia,mendapat diskaun Tune Hotel atau Smartphone.Jimat kan?Kenapa perlu berbelanja lebih kalau ada peluang untuk berjimat?Bukan itu je,pelbagai kelebihan simkad yang saya gunakan sekarang berbanding simkad yang saya guna sebelum ni.



Selama ini,korang topup dapat point tak?Dapat tiket penerbangan AirAsia secara percuma tak?Cuba fikirkan,korang menggunakan simkad lain dan topup melebihi RM30 sebulan,apa yang korang dapat?Tak dapat apa-apa kan melainkan SMS,CALL dan Internet,habis kredit habis lah,tak dapat apa-apa pulangan!

Contohnya :
Dari KL ke Penang memerlukan 2000 point
Dari Kota Kinabalu ke KL memerlukan  4000 point
Dari KL ke Surabaya memerlukan 6000 point
Dari KL ke Dhaka memerlukan 4000 point
Dari KL ke Myanmar memerlukan 4000 point
Dari Taiwan ke Kota Kinabalu memerlukan 4000 point

Asalkan ada penerbangan AirAsia,maka adalah point-point tertentu yang boleh korang tebus.Untuk menebus tiket-tiket tersebut,korang boleh menghubungi khidmat pelanggan TuneTalk di 13100.

Lihat point di bawah berdasarkan jumlah topup.Berapa jumlah wang korang selalu guna setiap bulan atau setiap tahun?Ada yang melebihi RM1000 setahun?


Top Up
Tune Talk Points
RM3
3
RM4
4
RM5
8
RM10
20
RM15
30
RM20
40
RM30
70
RM50
120
RM100
240
RM200
480
RM300
720
RM500
1200
RM1000
2400


Lihat dan bandingkan kelebihan simkad kesayangan saya dengan simkad korang.





Syaratnya : Hanya guna simkad ni,topup macam biasa minima RM20 sebulan(kalau nak dapat PA Insurans,topup RM30 sebulan) dan sebarkan kelebihan simkad ni kepada orang ramai.Korang mesti suka online berjam-jam di facebook kan?So,sebarkan kelebihan simkad ni secara online dari rumah atau dimana-mana sahaja.Tak perlu simpan stok simkad.Korang boleh order terus daripada saya kalau ada rakan-rakan korang yang nak guna simkad ni.Takde sebarang risiko kerugian.

Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.



Simkad ni berharga RM90(dulu RM80,harga naik mulai 1 Mac 2014).Dalam simkad ni ada airtime RM30.Simkad ni belum ada nombor(belum aktif) lagi.Nanti saya ajar korang cara aktifkan simkad ni melalui SMS.Jangan risau.Mudah aje.Budak 12 tahun pun boleh buat.

GUNA Sim Kad Ini tunetalk WoW ,Jika Anda Mahu Pendapatan
TAMBAHAN Setiap BULAN!! jika anda mahu duit masuk tanpa
henti ke dalam akaun bank setiap bulan
Anda ada RM90 di dalam Maybank atau CIMB? Mahu tak saya
tunjukkan jalan macamana kita ...boleh buat RM50 ribu sebulan
dengan hanya RM90 itu?

Ada orang tanya...RM90? Mahal la simkad TTTE ni?

Jawapan saya:
1. Banyak mana murahnya simkad lain? RM8? RM5?Ada tak dia
bagi preloaded prepaid RM30? takde kan?
2. Boleh tak tukar telco lain free2 ajer? nak kena bayar kan?
3. Dapat tak P.A. cover RM100,000? tak de kan?
4. Dapat tak point tiap kali topup HP? tak de kan?
5. Dapat tak redeem apa-apa? Tiket bas ke.. tiket keretapi ke tiket
kapal terbang ke? lagi lah jauh panggang dari api...hihi
6. Dapat tak diskaun duk kat hotel(Tune Hotl)? Let's say...30%? tak de kan?
7. Dapat tak pakej umrah percuma? tak de kan?
8. Ada tak lucky draw RM200 tiap bulan? tak de kan?
9. Dapat tak komisyen tiap kali suami atau isteri,anak-anak,adik beradik,kawan-kawan,
jiran-jiran topup? semuanya tak de kan?
10. Ada tak lucky draw tiap minggu? Hadiah handphone dan tunai?
Yang ada semua hanyalah ada pada simkad TUNETALK WoW!
Emm...banyak pulak...hehehe!
Adakah masih tak berbaloi modal RM90 utk mndapatkan pencen
seumur hidup?Boleh diwariskan pulak pada anak-anak.Disini saya
nak tunjukan anda jalan yg betul bagaimana menjadi pengguna
bijak


Saya sarankan korang mendapatkan buku panduan lengkap ni sekali(RM10).So,total RM100.Tu jer modal untuk korang dapatkan kelebihan simkad ni.Kelebihan utama ialah mendapat pendapatan sampingan.Kelebihan lain,saya dah nyatakan di atas.




Kita tak jual topup sebab topup boleh dapat kat mana-mana macam topup telco lain jugak.Nak topup online pun boleh sebab kita guna topup Tunetalk tapi simkad Tone Excel.So,jangan risau.

Lagi satu,komisen dari topup ni boleh diwarisi oleh pewaris sama ada suami,isteri,anak atau pun ibu bapa selagi simkad ni masih aktif.





 Simkad Tune Talk Tone excel ini juga diiktiraf oleh Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia(LPKPM).Jadi,sangat rugi jika anda tidak mahu menggunakan simkad ini sebagai simkad utama anda.



Saya tunjukkan bagaimana menjana pendapatan dengan sekeping simkad ni.

Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang korang sendiri taja(maksudnya jika anda ajak orang lain guna simkad ini), anda akan diberikan bonus RM20 dan korang boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Korang boleh mempromosikan simkad ini melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain untuk mengajak orang lain menggunakan simkad ini serta berkongsi kelebihannya.

Saya ulangi,korang juga tidak perlu menyimpan stok simkad kerana korang hanya perlu menempah simkad jika ada rakan-rakan atau saudara mara mahu menggunakan simkad ini.Jadi,tiada risiko kerugian!


2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang korang taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Asalkan komisen tersebut melebihi RM30,ToneExcel akan transfer ke akaun anda,jika tak cukup,mereka akan simpan dan dibawa ke bulan berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika korang berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2 dan Level 2 korang juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408



Bulan tersebut korang akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya korang akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada korang setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.

Korang juga boleh kekalkan nombor lama kesayangan korang.Simkad Tune Talk Tone excel ini juga diiktiraf oleh Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia(LPKPM).

Ramai yang memberikan alasan demi alasan, itulah inilah.Namun, ramai juga yang terdiam jika ditunjukkan bisnes ini boleh memberikan satu bukti pendapatan yang tidak jangkakan dengan modal RM90 sahaja. Masih tidak percaya? Kenapa tidak cubalah sendiri untuk bina pendapatan yang hebat dengan bisnes Toneexcel.Hanya menjadi pengguna simkad ini dan sebarkan kelebihannya.Pastikan anda akan percaya jika anda buat bersungguh- sungguh. 

Hanya dengan berkongsi kelebihan simkad secara online di facebook atau laman sosial yang lain sahaja pun boleh mendapat pendapatan yang tidak dijangkakan.Masih tak yakin dengan simkad ni?Hanya melihat orang lain menikmati kelebihan simkad ni kerana dihalang oleh perasaan negatif korang?Oh..rugi

Tersangatlah RUGI kalau anda terlepas pandang peluang keemasan ni.Bukan kena buat apa pun.Hanya jadi PENGGUNA yang bijak.Bulanan maintain topup rm20 jer.Takkan tak boleh kan?Bermodalkan rm90,sekeping SIMKAD, percuma lagi kredit panggilan rm30, dah boleh buat income.Gaji 3 kali sebulan.Santai sambil online di facebook.Komisyen topup lagi.Bonus tahunan,bonus pencen sepanjang hayat.Boleh diwarisi.Maknanya duit tetap masuk.Nak fikir lagi? TERPULANG.

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH TUNE TALK TONEEXCEL?
1.Bukan bisnes MLM,Skim Piramid & Bukan bisnes topup.
2.Merupakan Program Rujukan(Referral Program)
3.Tidak perlu menukar handphone
4.Tidak perlu menukar nombor
5.Tidak perlu produk knowledge
6.Tidak perlu bajet tambahan
7.Tidak perlu simpan stok
8.Percuma Insurans Kemalangan dan tiket AirAsia
9.Modal rendah & rendah risiko
10.buat kerja sekali boleh dapat bonus banyak kali

Opss,hampir terlupa pulak saya,kalau topup RM30 sekaligus,korang dapat BONUS topup RM10.So,dapat topup RM40.Kalau topup RM50 sekaligus,dapat BONUS RM20.Total topup korang RM70 jika topup RM50 sekaligus.

  Apa kata mereka yang menjalankan perniagaan tunetalk toneexcel ini.  
Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:
Saya bekerja sebagai office boy selama 9 tahun dan gaji saya hanyalah 
RM1,200 sebulan, Saya buat program ToneExcel ini sebab saya 
orang susah dan mahu mengubah kehidupan keluarga saya. Saya kenal 
program toneexcel yang hanya menawarkan keuntungan sen-sen dan 
saya buat selama 1 tahun 10 bulan secara konsisten, hari ini saya sudah 
dapat 5 angka setiap bulan.

Terima kasih ToneExcel kerana mengubah kehidupan saya.


Anda buat anda dapat, anda hanya perlu bertahan dan bersabar.
Hamka Marsaling.
Kota Kinabalu, Sabah.
Salam sejahtera.

Dulu I pun susah macam ramai kawan-kawan lain, 

nak dapat RM2,000 terpaksa kerja 12 jam, sangat penat 
sangat susah...

Bila i dah join TuneTalk ToneExcel, i cuma pakai simkad, 

sharing sahaja pun dapat income hampir RM13,000 
setiap bulan.


Rosanne Goh
Johor Bahru, Johor.






Hari Presentation di HQ yang sudah tidak lagi boleh menampung gelombang 

kedatangan ahli ToneExcel setiap Rabu dan Ahad.








Tergerak hati nak buka maybank2u,ingatkan ada orang tersilap transfer.Lepas tu saya klik pada ''today transaction",oh rupanya ini adalah pandapatan sampingan yang saya dapat dari simkad ini.
(30 Januari 2014)


14 Februari 2014

Bukti sudah terbentang di depan mata.Hanya perlukan tindakan yang bijak sahaja!

APA TUNGGU LAGI?DAPATKAN SIMKAD INI SEKARANG!JADILAH PENGGUNA SETIA YANG BIJAK!





PELUANG KEJAYAAN ada di mana-mana dan bila-bila masa pun.Kata orang, kalau satu TINGKAP peluang tertutup, nanti PINTU peluang lain pula akan terbuka.Tapi, masalahnya, ramai dok tenung je tingkap/peluang yang tertutup tu sampai tak sedar-sedar  pintu PELUANG LAIN dah DIBUKA! Faham kan?


Jom mulakan sekarang!



RM100 sahaja(termasuk buku panduan lengkap)
Free postage


Tempah terus simkad anda dan mulakan langkah PERTAMA.

Sila klik BUTANG TEMPAHAN di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA!

Jika ada maklumat kurang jelas,korang boleh dapatkan maklumat lanjut di SINI atau hubungi saya melalui cara di bawah.

Yang benar,















Boleh add dan pm saya di facebook profile :

Hotline:010-7790237(sms/whatsapp/telegram)

IDP : 183699

Email : nurbalqisqahira@gmail.com


P/s :- Ketika anda sedang berfikir-fikir untuk membuat keputusan, atau meragui simkad ini, orang lain sudah pun membuat pembelian dan bertindak. Malah mereka sudah menikmati kelebihan simkad  ini. Kini tinggal masa sahaja yang akan menentukan kejayaan mereka sebagai pengguna simkad ini.



P/p/s :- Semakin lama anda menunggu, semakin lambat kejayaan anda. Bertindak sekarang dan dapatkan simkad ini sekarang... seterusnya, bersedialah menikmati pendapatan pasif dan kelebihan lain 
simkad ini.

P/p/p/ps:Anda tetap perlu topup walaupun anda tidak menggunakan simkad ini.Jadi,Jadilah pengguna setia yang bijak!Pilihan di tangan anda sama ada membiarkan peluang berlalu begitu sahaja atau menjadi pengguna yang bijak!


No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...