Nak Cari Apa?Taip Di Sini

"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

Nak Gaji Setiap 21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Saturday, 12 April 2014

Tiada Modal Untuk Perniagaan Internet?Perlu Modal Besarkah?

Teks : Nur Balqis Qahira

Salam Ceria Dan Hai..

Bertemu lagi kita di hadapan laptop atau smartphone anda dalam entri ini.Semoga kalian sihat walafiat dan sentiasa berada di dalam rahmatNya.Adakah anda sedang tercari-cari peluang dan idea untuk menjana pendapatan atau memulakan perniagaan internet tanpa modal yang besar?Adakah anda sedang tercari-cari cara menjana pendapatan hanya dari rumah tanpa perlu modal besar?



Teruskan pembacaan anda.Semoga entri ini mampu menyelesaikan masalah yang sedang berlegar-legar di fikiran anda sekarang.

Perlu Modal Besarkah?

Siapa kata bisnes di internet memerlukan modal yang besar?Dalam dunia internet ini ada rahsia untuk kita mengenal pasti pasaran yang laku keras, dan mencari produk tanpa perlu modal langsung atau modal yang rendah, dan memulakan bisnes dengan risiko kerugian yang rendah.Tak perlu simpan stok.Tak perlu pergi ke pejabat pos untuk membuat proses penghantaran tempahan daripada pelanggan.Tiada risiko kerugian.Bisnes seperti ini dikenali sebagai bisnes dropship.

Pemilik bisnes akan menguruskan tempahan dan stok produk mereka.Anda hanya perlu bertindak sebagai orang tengah untuk mempromosikan produk dan mengambil komisen daripada hasil jualan anda.Kebiasaannya,pemilik bisnes akan memberikan komisen sebanyak 20% sehingga 50% kepada agen dropship.Malah ada juga yang menawarkan komisen sehingga 70%.

Anda boleh memulakan bisnes internet menggunakan medium sosial yang percuma seperti blog,facebook,instagram dan sebagainya sebelum menggunakan laman web atau shopping cart.Modal yang paling penting ialah modal ilmu.Berani melabur untuk mendapatkan ilmu baru.Ilmu datang kepada siapa yang mencari.

Bagaimana Mahu Bermula?

Jika anda baru bermula, elak memulakan bisnes dengan modal besar dan risiko besar.Ilmu amat penting untuk memulakan sesuatu.Ia perlu dicari dan dipraktikkan.Dalam bisnes internet ini,anda boleh bermula dengan apa yang ada seperti handphone,laptop atau gadget dan yang paling penting adalah talian internet tanpa perlu pening memikirkan modal.Saya yakin anda pasti suka melayari internet dan bersosial di laman facebook.Menghabiskan masa berjam-jam di facebook sambil memuat naik status tentang perasaan anda,gambar menu yang anda makan,tempat percutian,gambar keluarga dan kehidupan anda,bukan?Apa yang anda dapat?Tepuk dahi,tanya minda.

Tiba masanya anda menjadikan handphone/gadget,laptop dan internet sebagai aset untuk menjana pendapatan di internet tanpa modal yang besar dan senang diuruskan dimana-mana sahaja anda berada.



Peluang Menjana Pendapatan Di Internet Dengan Modal Kecil Tanpa Sebarang Risiko Kerugian!

1.Jika anda berminat untuk  menjana pendapatan dengan menjadi agen dropship untuk produk digital(ebook),anda dialu-alukan untuk menyertai kami menjadi rakan niaga Akademi Bekerja Di Rumah.Yuran pendaftaran adalah sekali sahaja seumur hidup.

Apa sebenarnya produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah?
Produk umum dan permintaan sepanjang tahun.Tempahan sampai kepada pelanggan kurang dari 24 jam.Produk informasi dalam bentuk ebook iaitu pakej mula bisnes mengikut bidang/bisnes. Kita ada pakej mula bisnes makanan, pakej mula bisnes butik online/offline, pakej mula bisnes di rumah,pakej bekerja di rumah,kelas online dan tapak pengiklanan. Salah satu ebook yang ada setiap pakej ialah ebook asas blog dan penulisan. Saya berkongsi cara paling asas puan-puan boleh mulakan, iaitu mula dengan apa yang ada, Yuran dikenakan untuk kalian belajar buat blog, asas penulisan dan mula bisnes online. Ia sangat asas untuk belajar buat borang tempahan. Kita juga belajar bina asas trafik, tanpa perlu mengeluarkan modal.

Produk hanya atas talian,tak perlu simpan stok,tak perlu urus stok dan hanya dari rumah atau dimana-mana sahaja mengikut keselesaan anda asalkan ada talian internet.Ia juga fleksibel(mengikut masa anda sendiri).Anda juga akan mendapat kumpulan sokongan melalui facebook group.
Maklumat lanjut,KLIK SINI.

2.Anda pengguna handphone,bukan?Sudah berapa lama guna handphone tu?Sampai bila anda menggunakan handphone?Apa yang anda dapat selama menggunakan handphone?Tak dapat apa-apa melainkan kos topup yang tinggi selain dapat SMS,Call dan Internet,kan?Tahukah anda bahawa handphone adalah satu aset untuk menjana pendapatan?Ia bukan lagi tanggungan.Malah dengan handphone anda akan mendapat kelebihan seperti di bawah ini.Syaratnya ialah anda hanya perlu menjadi pengguna yang bijak.

Kelebihan menjadi pengguna simkad/handphone yang bijak

-Anda layak menerima PA Insurans Bernilai Rm100 000 secara PERCUMA
-Anda layak menerima gaji 3 kali sebulan
-Anda layak menerima topup PERCUMA
-Anda layak menerima tiket penerbangan AIRASIA,Smartphone PERCUMA,diskaun Tune Hotel
-Boleh diuruskan di rumah & dimana-mana sahaja anda berada
-Masa adalah fleksibel(ikut masa sendiri)
-Support Group untuk anda di Facebook Group
-Pendapatan boleh diwarisi

Dan banyak lagi kelebihannya.



Saya tunjukkan bagaimana menjana pendapatan dengan sekeping simkad ToneExcel ini.

Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus Ke Akaun Anda.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja(maksudnya jika anda ajak orang lain guna simkad ini), anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Jika anda berjaya menjual kepada seorang pelanggan,anda akan mendapat upah sebanyak RM20 yang dibayar oleh Tone Excel ke dalam akaun bank anda.Itu kalau seorang.Kalau anda jual kepada 10 orang,anda akan dapat RM200.Kalau anda jual kepada 100 orang,anda akan mendapat RM2000.Kalau anda boleh jual kepada 1000 orang,anda akan mendapat RM20 000.


Anda boleh mempromosikan simkad ini melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain untuk mengajak orang lain menggunakan simkad ini serta berkongsi kelebihannya.

Saya ulangi,anda juga tidak perlu menyimpan stok simkad kerana anda hanya perlu menempah simkad jika ada rakan-rakan atau saudara mara mahu menggunakan simkad ini.Jadi,tiada risiko kerugian!


2. Keduanya,ada lagi yang lebih baik,anda bukan sahaja mendapat keuntungan RM20 seorang,tetapi setiap kali mereka topup,anda akan mendapat komisyen sehingga 13%.

Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Asalkan komisen tersebut melebihi RM30,ToneExcel akan transfer ke akaun anda,jika tak cukup,mereka akan simpan dan dibawa ke bulan berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2 dan Level 2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408



Bulan tersebut anda akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya anda akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada anda setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.

Saya amat menyarankan supaya anda menggunakan simkad tersebut.Anda boleh berkongsi kelebihan simkad ini melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain.Hanya dengan menjadi pengguna simkad tersebut anda mampu mengubah handphone anda sebagai aset untuk menjana pendapatan,bukan lagi tanggungan.

Saya adalah pengguna setia simkad ini dan saya juga mengajak anda menggunakan simkad ini dan menikmati kelebihannya.

P/p/p/ps:Anda tetap perlu topup walaupun anda tidak menggunakan simkad ini.Jadi,Jadilah pengguna setia yang bijak!Pilihan di tangan anda sama ada membiarkan peluang berlalu begitu sahaja atau menjadi pengguna yang bijak!

Maklumat lengkap,sila KLIK SINI.

Penyelesaian Sudah Ada Depan Mata!

Caranya sudah saya terangkan diatas, pilihan kini ditangan anda.

Kedua-dua peluang menjana pendapatan yang saya bongkarkan rahsianya seperti di atas adalah amat sesuai untuk anda.Hanya menggunakan apa yang ada di tangan dan amat senang diuruskan walau dimana anda berada asalkan ada talian internet.Anda tidak perlu pening memikirkan modal untuk memulakan bisnes di internet.Tambahan pula,modal adalah sekali seumur hidup.

Semua pengguna handphone adalah layak menjadikan handphone sebagai sumber pendapatan.Tidak kira anda seorang pelajar,suri rumah,pekerja awam,pekerja swasta dan siapa pun anda,sudah tentu anda memiliki handphone.Menjana pendapatan melalui handphone adalah satu peluang bisnes yang bermodalkan sekeping simkad TTTE tersebut.

Jadilah pengguna yang bijak.Tolonglah diri sendiri dan tolonglah orang lain menjadi pengguna bijak Handphone. Pengguna bijak dapat menilai yang mana merugikan dia atau penggunaan yang mana menguntungkan dia dan orang sekeliling.
Aset bukan saja tanah,rumah atau emas permata, Handphone pun aset juga.

Aset yang semua orang ada dan kita menanggungnya seumur hidup kita. Takkan nak biarkan duit topup Handphone kita tiap tiap bulan lebur macam tu aje.Selama mana kita nak kayakan orang lain sahaja,sedangkan kita??

Kita perlu ada ilmu! Jadi, carilah ilmu tersebut.Dapatkan teknik bagaimana mahu tukar tanggungan ini kepada aset anda.Kita tak boleh nak lari dari membayar untuk produk WAJIB BAYAR ni.Kenapa tidak ambill peluang ini untuk kita pula yang akan diBAYAR?
Fikir-fikirkanlah.Kuasa di tangan anda.Pilihan juga di tangan anda.

Bantu orang sekeliling kita menjadi pengguna bijak Handphone.
BANTU dan BANTU SEBARKAN SESUATU YANG BAIK!

Klik di bawah untuk maklumat lanjut :


Yang benar,
Nur Balqis Qahira














Boleh add dan pm saya di facebook profile :
Hotline:010-7790237(sms/whatsapp/telegram)

Email : nurbalqisqahira@gmail.com






No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...