Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Wednesday, 16 April 2014

Buka Mata Anda Kerana Peluang Yang Kecil Boleh Memberi Pulangan Yang Besar

Teks : Nur Balqis Qahira
Foto:Koleksi Peribadi

Salam Ceria Dan Hai,

Peluang yang kecil boleh memberi pulangan yang besar.

Pertama kali,saya nak tanya,anda pengguna handphone,bukan?Sudah berapa lama guna handphone tu?Adakah handphone anda liabiliti atau aset?Percaya atau tidak,handphone saya adalah sumber pendapatan kedua saya.Dan sudah tentu anda juga boleh menjadikan handphone sebagai sumber pendapatan kedua seperti saya asalkan anda menjadi pengguna yang bijak.




Simkad inilah yang menjadikan handphone saya sebagai sumber pendapatan kedua saya.

"Nur Balqis Qahira,boleh bongkarkan rahsianya kepada saya?"Mungkin ini soalan yang sedang bermain-main di fikiran anda. 

Baiklah,saya akan bongkarkan rahsianya kerana saya mahu anda boleh menikmati pelbagai kelebihan simkad ini dan menukarkan handphone anda daripada liabiliti kepada aset.

**Lihat testimoni transaksi pembayaran komisen topup oleh Tone Excel SDN BHD ke akaun saya di bawah ini.Tarikh:16 April 2014.

Dalam bisnes ni bukan bermaksud anda join hari ni dan terus tuai hasil pada esok hari,bukan begitu.

Ia lebih kepada bisnes jangka masa panjang.Tak kira anda buat 3 bulan,6 bulan.12 bulan atau 24 bulan ,yang penting usaha anda tak pernah berhenti dan buat secara santai sahaja.

Saya pula buat bisnes ni oleh kerana melihat peluang untuk bekerjasama dengan syarikat gergasi dan sudah ada nama seperti Air Asia,TUNE TALK dan Tone Excel sendiri..

Ermm,rasanya simkad dari telco lain tiada beri peluang sebegini kepada ahlinya.
Jika saya fikir nak guna telco yang boleh beri penjimatan,sudah tentu saya akan pilih yang mana memberikan kadar berbual dan kadar sms yang terendah beserta dengan percuma kredit dan pakej melayari internet tanpa had..

Tetapi saya memilih untuk menjana pendapatan dengan simkad yang saya gunakan.Oleh itu,saya tidak fikir lagi mengenai penjimatan,yang saya fikir adalah apa yang simkad saya boleh beri pada saya dalam 2,3 tahun akan datang.Adakah saya masih kekal dengan keinginan yang percuma atau pun pencen bulanan RM10,000 sebulan?

Saya nak mulakan dari sekarang dari ambil sikap tunggu dan lihat kerana selama ni dah puas saya menunggu dan melihat hasil kejayaan orang lain.Bila pula masa saya akan tiba?

Renung-renungkan lah simkad kesayangan anda itu dan tanya padanya.
"insyaAllah ada RM90 kita join keluarga TUNE TALK Tone Excel nak tak sayang?"

Syarat : Hanya menjadi pengguna simkad TUNETALK TONEEXCEL (RM90 SAHAJA)

1. Dapat 1 simkad toneexcel PERCUMA
2. Dpt airtime RM30 Percuma
3. PA insurans 100k percuma
4. Cover berlaku kemalangan kecacatan kekal/kematian
5. Point tidak ada tarikh luput tukar dgn tiket Air Asia percuma
Smartphone/tablet/tiket wayang/tiket konsert/watch
6. Corporate rate Hotel Tune
7. Cabutan bertuah

Lepas tu yang ni lagi best.Dapat menjana pendapatan melalui satu handphone/simkad sahaja.
-Bila kita ajak orang lain guna:

-Bila org tu guna - kita di bayar.
-Bila org tu topup - kita dibayar.
-Bila org tu kenalkn kpd org lain, org tu topup - kita dibayar.

*Ini adalah income pasif/pencen seumur hidup kita selagi org tu topup & memang mereka akan topup sebab memang mereka pakai pun.Income ini boleh diwarisi.






   TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.Simkad ini berharga RM90 sekeping dan terdapat airtime sebanyak RM30 di dalamnya.Anda tidak perlu menyimpan stok simkad ini banyak-banyak.Hanya tempah jika ada yang mahu menggunakannya.Saya akan membuat penghantaran simkad terus ke rumah anda melalui pos ekspress.

  Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.Talian yang digunakan ialah Tune Talk yang dimiliki oleh Tune Group dan juga Celcom. 

Sejak menggunakan simkad ni,tiap-tiap bulan saya dapat topup free,sebab saya dapat komisen dari topup.Kalau guna simkad(telco)lain,siapa nak bagi,kan?Selain tu,saya dapat PA Insurans kemalangan RM100 000 secara percuma sebab saya topup maintain RM30 jer sebulan.Kalau topup RM60 ke atas,lagi banyak komisen dan juga point dari topup.

Saya juga berpeluang untuk mendapat tiket penerbangan Airasia secara percuma melalui point dari topup saya.Point tu pulak takde tarikh luput,so selagi simkad saya aktif,point tu tetap boleh digunakan untuk menebus tiket AirAsia,mendapat diskaun Tune Hotel atau Smartphone.Jimat kan?Kenapa perlu berbelanja lebih kalau ada peluang untuk berjimat?Bukan itu je,pelbagai kelebihan simkad yang saya gunakan sekarang berbanding simkad yang saya guna sebelum ni.

Selama ini,anda topup dapat point tak?Dapat tiket penerbangan AirAsia secara percuma tak?Cuba fikirkan,anda menggunakan simkad lain dan topup melebihi RM30 sebulan,apa yang anda dapat?Tak dapat apa-apa kan melainkan SMS,CALL dan Internet,habis kredit habis lah,tak dapat apa-apa pulangan!
Contohnya :
Dari KL ke Penang memerlukan 2000 point
Dari Kota Kinabalu ke KL memerlukan  4000 point
Dari KL ke Surabaya memerlukan 6000 point
Dari KL ke Dhaka memerlukan 4000 point
Dari KL ke Myanmar memerlukan 4000 point
Dari Taiwan ke Kota Kinabalu memerlukan 4000 point

Asalkan ada penerbangan AirAsia,maka adalah point-point tertentu yang boleh anda tebus.Untuk menebus tiket-tiket tersebut,anda boleh menghubungi khidmat pelanggan TuneTalk di 13100.

Lihat point di bawah berdasarkan jumlah topup.Berapa jumlah wang anda selalu guna setiap bulan atau setiap tahun?Ada yang melebihi RM1000 setahun?


Top Up
Tune Talk Points
RM3
3
RM4
4
RM5
8
RM10
20
RM15
30
RM20
40
RM30
70
RM50
120
RM100
240
RM200
480
RM300
720
RM500
1200
RM1000
2400


Lihat dan bandingkan kelebihan simkad kesayangan saya dengan simkad anda.


Syaratnya : Hanya guna simkad ni,topup macam biasa minima RM20 sebulan(kalau nak dapat PA Insurans,topup RM30 sebulan) dan sebarkan kelebihan simkad ni kepada orang ramai.Anda mesti suka online berjam-jam di facebook kan?So,sebarkan kelebihan simkad ni secara online dari rumah atau dimana-mana sahaja.Tak perlu simpan stok simkad.Anda boleh order terus daripada saya kalau ada rakan-rakan anda yang nak guna simkad ni.Takde sebarang risiko kerugian.

Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.


Simkad ni berharga RM90(dulu RM80,harga naik mulai 1 Mac 2014).Dalam simkad ni ada airtime RM30.Simkad ni belum ada nombor(belum aktif) lagi.Nanti saya ajar anda cara aktifkan simkad ni melalui SMS.Jangan risau.Mudah aje.Budak 12 tahun pun boleh buat.

Saya sarankan anda mendapatkan buku panduan lengkap ni sekali(RM10).So,total RM100.Tu jer modal untuk anda dapatkan kelebihan simkad ni.Kelebihan utama ialah mendapat pendapatan sampingan.Kelebihan lain,saya dah nyatakan di atas.



Kita tak jual topup sebab topup boleh dapat kat mana-mana macam topup telco lain jugak.Nak topup online pun boleh sebab kita guna topup Tunetalk tapi simkad Tone Excel.So,jangan risau.

Lagi satu,komisen dari topup ni boleh diwarisi oleh pewaris sama ada suami,isteri,anak atau pun ibu bapa selagi simkad ni masih aktif.






Saya tunjukkan bagaimana menjana pendapatan dengan sekeping simkad ni.
Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja(maksudnya jika anda ajak orang lain guna simkad ini), anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Anda boleh mempromosikan simkad ini melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain untuk mengajak orang lain menggunakan simkad ini serta berkongsi kelebihannya.

Saya ulangi,anda juga tidak perlu menyimpan stok simkad anda korang hanya perlu menempah simkad jika ada rakan-rakan atau saudara mara mahu menggunakan simkad ini.Jadi,tiada risiko kerugian!


2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Asalkan komisen tersebut melebihi RM30,ToneExcel akan transfer ke akaun anda,jika tak cukup,mereka akan simpan dan dibawa ke bulan berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2 dan Level 2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408



Bulan tersebut anda akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya anda akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada anda setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.

Anda juga boleh kekalkan nombor lama kesayangan anda.Simkad Tune Talk Tone excel ini juga diiktiraf oleh Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia(LPKPM).

Ramai yang memberikan alasan demi alasan, itulah inilah.Namun, ramai juga yang terdiam jika ditunjukkan bisnes ini boleh memberikan satu bukti pendapatan yang tidak jangkakan dengan modal RM90 sahaja. Masih tidak percaya? Kenapa tidak cubalah sendiri untuk bina pendapatan yang hebat dengan bisnes Toneexcel.Hanya menjadi pengguna simkad ini dan sebarkan kelebihannya.Pastikan anda akan percaya jika anda buat bersungguh- sungguh. 

Hanya dengan berkongsi kelebihan simkad secara online di facebook atau laman sosial yang lain sahaja pun boleh mendapat pendapatan yang tidak dijangkakan.Masih tak yakin dengan simkad ni?Hanya melihat orang lain menikmati kelebihan simkad ni kerana dihalang oleh perasaan negatif anda?Oh..rugi

Tersangatlah RUGI kalau anda terlepas pandang peluang keemasan ni.Bukan kena buat apa pun.Hanya jadi PENGGUNA yang bijak.Bulanan maintain topup rm20 jer.Takkan tak boleh kan?Bermodalkan rm90,sekeping SIMKAD, percuma lagi kredit panggilan rm30, dah boleh buat income.Gaji 3 kali sebulan.Santai sambil online di facebook.Komisyen topup lagi.Bonus tahunan,bonus pencen sepanjang hayat.Boleh diwarisi.Maknanya duit tetap masuk.Nak fikir lagi? TERPULANG.

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH TUNE TALK TONEEXCEL?
1.Bukan bisnes MLM,Skim Piramid & Bukan bisnes topup.
2.Merupakan Program Rujukan(Referral Program)
3.Tidak perlu menukar handphone
4.Tidak perlu menukar nombor
5.Tidak perlu produk knowledge
6.Tidak perlu bajet tambahan
7.Tidak perlu simpan stok
8.Percuma Insurans Kemalangan dan tiket AirAsia
9.Modal rendah & rendah risiko
10.buat kerja sekali boleh dapat bonus banyak kali

Opss,hampir terlupa pulak saya,kalau topup RM30 sekaligus,korang dapat BONUS topup RM10.So,dapat topup RM40.Kalau topup RM50 sekaligus,dapat BONUS RM20.Total topup korang RM70 jika topup RM50 sekaligus.

  Apa kata mereka yang menjalankan perniagaan tunetalk toneexcel ini.  
Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:
Saya bekerja sebagai office boy selama 9 tahun dan gaji saya hanyalah 
RM1,200 sebulan, Saya buat program ToneExcel ini sebab saya 
orang susah dan mahu mengubah kehidupan keluarga saya. Saya kenal 
program toneexcel yang hanya menawarkan keuntungan sen-sen dan 
saya buat selama 1 tahun 10 bulan secara konsisten, hari ini saya sudah 
dapat 5 angka setiap bulan.

Terima kasih ToneExcel kerana mengubah kehidupan saya.


Anda buat anda dapat, anda hanya perlu bertahan dan bersabar.
Hamka Marsaling.
Kota Kinabalu, Sabah.
Salam sejahtera.

Dulu I pun susah macam ramai kawan-kawan lain, 

nak dapat RM2,000 terpaksa kerja 12 jam, sangat penat 
sangat susah...

Bila i dah join TuneTalk ToneExcel, i cuma pakai simkad, 

sharing sahaja pun dapat income hampir RM13,000 
setiap bulan.


Rosanne Goh
Johor Bahru, Johor.






Hari Presentation di HQ yang sudah tidak lagi boleh menampung gelombang 

kedatangan ahli ToneExcel setiap Rabu dan Ahad.








Tergerak hati nak buka maybank2u,ingatkan ada orang tersilap transfer.Lepas tu saya klik pada ''today transaction",oh rupanya ini adalah pandapatan sampingan yang saya dapat dari simkad ini.
(30 Januari 2014)


14 Februari 2014

Bukti sudah terbentang di depan mata.Hanya perlukan tindakan yang bijak sahaja!

APA TUNGGU LAGI?DAPATKAN SIMKAD INI SEKARANG!JADILAH PENGGUNA SETIA YANG BIJAK!



PELUANG KEJAYAAN ada di mana-mana dan bila-bila masa pun.Kata orang, kalau satu TINGKAPpeluang tertutup, nanti PINTU peluang lain pula akan terbuka.Tapi, masalahnya, ramai dok tenung je tingkap/peluang yang tertutup tu sampai tak sedar-sedar  pintu PELUANG LAIN dah DIBUKA! Faham kan?


Jom mulakan sekarang!

RM100 sahaja(termasuk buku panduan lengkap)

*Sila daftar percuma dulu,klik sini(klik pada "Daftar"):www.bisnesprepaid.com/nurbalqisqahira

*Atau terus tempah simkad anda dan mulakan langkah PERTAMA.

Sila klik BUTANG TEMPAHAN di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA!

Jika ada maklumat kurang jelas, hubungi saya melalui cara di bawah.














Yang benar,

Nur Balqis Qahira

Boleh add dan pm saya di facebook profile :
Hotline(SMS/Whatsapp):010-7790237
Email : nurbalqisqahira@gmail.com
URL : http://nurbalqisqahira.blogspot.com/

P/s :- Ketika anda sedang berfikir-fikir untuk membuat keputusan, atau meragui simkad ini, orang lain sudah pun membuat pembelian dan bertindak. Malah mereka sudah menikmati kelebihan simkad  ini. Kini tinggal masa sahaja yang akan menentukan kejayaan mereka sebagai pengguna simkad ini.



P/p/s :- Semakin lama anda menunggu, semakin lambat kejayaan anda. Bertindak sekarang dan dapatkan simkad ini sekarang... seterusnya, bersedialah menikmati pendapatan pasif dan kelebihan lain 
simkad ini.

P/p/p/ps:Anda tetap perlu topup walaupun anda tidak menggunakan simkad ini.Jadi,Jadilah pengguna setia yang bijak!Pilihan di tangan anda sama ada membiarkan peluang berlalu begitu sahaja atau menjadi pengguna yang bijak!


*Daftar percuma di sini:www.bisnesprepaid.com/nurbalqisqahira


2 comments:

  1. nice...saya baru nak berjinak2 dengan benda ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahmad,hanya menjadi pengguna yang bijak mampu menukarkan handphone daripada liabiliti kepada aset untuk menjana pendapatan.

      Delete

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...