Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Monday, 25 August 2014

Blog Tetap Medium Pemasaran Yang Efektif





Teks:Nur Balqis Qahira

Ada Blog?Mahu Buat Duit Dari Blog?
Baca ini dahulu >>Panduan Lengkap Buat Duit Dari Blog (klik)


#Jana RM dari rumah.



Alhamdulillah,rezeki dari blog.
Hampir tengah malam pun ada order daripada pelanggan & transaksi pembayaran online.

Walaupun tidak promosi di wall facebook profile.
Blog= kedai online 24 jam
Biar pelanggan cari kita & tanya"Stok .... ada lagi?"

Transaksi pukul 11.18 malam


Kat bawah ni pula,beberapa "screenshot" pelanggan yang 'mencari' & bertanya "Stok ada lagi?" dan "Masih jual...."









Sedikit keterangan serba ringkas tentang STOKIN AJAIB.



Antara Faedah STOKIN AJAIB

1. Membantu melancarkan peredaran darah

2. Membantu dan menggalakkan sistem perpeluhan

3. Mempertingkatkan struktur serta kekuatan tubuh manusia.

4. Mencegah pembiakan bakteria.

5. Mengatasi serta menghilang bau busuk

6. Melegakan gatal-gatal dan membantu penyingkiran toksid melalui kaki

7. Dapat membantu melegakan kelumpuhan dan kekejangan otot dengan berkesan

8. Sangat bagus di gunakan oleh bakal-bakal jemaah yang akan menunaikan Ibadah Haji atau Umrah

9. Membantu mengelakkan kekejangan dan lengoh-lengoh pada bahagian kaki terutama ketika berjalan kaki, bersukan atau memandu kenderaan dalam jarak yang jauh

10. Dapat menyerap peluh dengan cepat dan berkesan, supaya kaki sentiasa kering dan selesa

11. Membantu untuk mengatasi masalah migrain / sakit kepala

12. Membantu mengatasi masalah kebas-kebas kaki dan tangan

13. Membantu mengatasi masalah bisa-bisa kaki dan tangan

14. Sangat bagus digunakan oleh ibu-ibu yang dalam berpantang

15. Sangat bagus digunakan oleh mereka yang mengalami masalah saraf atau pengidap angin ahmar

16. Sangat bagus untuk mereka yang bertugas dengan banyak berjalan atau berkawat terutama kepada Jururawat, anggota Bomba, Polis, Tentera, Guru dan pasukan keselamatan

PERTANYAAN

Ada Side effect tak?
- Tak perlu risau kerana ia tak mendatangkan side effect pada anda atau anggota badan anda. Effect anda akan dpt adalah kesihatan yang semakin baik.

Macam mana nak basuh?
- Basuh guna tangan sahaja.

Pakai Waktu bila?
-Boleh pakai waktu bekerja dan waktu tidur .

Boleh Tahan Berapa Lama ?
- Boleh tahan selagi ia dalam keadaan baik.


Siapa yang perlukan STOKIN AJAIB ini?

1.Mereka yang banyak berjalan/berdiri/berkawat/memandu kenderaan pada jarak yang jauh
2.Jururawat
3.Anggota Bomba
4.Polis
5.Tentera
6.Guru
7.Pasukan Keselamatan
8.Wanita Baru Lepas Bersalin
9.Pesakit Insomnia
10.Pesakit Migrain(sakit kepala yang teruk)
11.Pesakit Gout
12.Insomnia/Sukar tidur
13.Sesiapa sahaja yang mementingkan kesihatan


Untuk mendapatkan STOKIN yang menjadi buruan ramai ni,boleh tempah terus : KLIK SINI
atau SMS ''ST013" ke 010-7789237.

Harap maaf,kami sudah kehabisan stok!


Dah  nampak kelebihan blog dalam pemasaran online ?


Ada yang nak belajar membina blog bisnes?


Daftar belajar di kelas online ABDR.
Belajar di tempat sendiri.
Masa belajar mengikut kelapangan diri sendiri.
Maklumat lanjut,KLIK SINI




Info berkaitan:8 Sebab Kenapa Peniaga Perlu Membina Blog

                       Buat Duit Dari Blog




..........................................................................................................



Bagi yang ingin membina pendapatan pasif(kerja sekali,hasil berkali-kali) & boleh diwarisi 

melalui handphone yang kita gunakan sekarang(tak kisahlah handphone Nokia3310 

ke,smartphone ke,ipad ke,asalkan pandai menghantar SMS)

kalian boleh layari salah satu blog saya di : Rahsia Menjana Pendapatan Melalui Handphone

Bukan jual topup atau jual handphone tetapi dengan menjadi pengguna yang bijak(guna & perkenalkan).

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...