Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Tuesday, 13 January 2015

Komisen Pertama Hingga Kelima Dari Klikjer

Teks & foto : Nur Balqis Qahira

Hari ni hari ke-48 saya dalam pantang selepas melahirkan zuriat kedua.Nak cantik secara alami kenalah berpantang 100 hari yer tak?Hehe..curi masa tulis blog time baby boy tengah sedap tidur.

Selain buat duit dengan handphone  dan produk fizikal(stokin ajaib) ,saya juga buat duit menerusi affiliate.

Cerita komisen pertama hingga kelima dari klikjer ni dah basi sebenarnya.Cerita tahun lepas tetapi saya tetap mahu post di blog ni.Hoho..Eh,korang nak tahu teknik menjana pendapatan melalui blog?Kalau nak tahu,wajib klik SINI

Gambar kat bawah ni ialah screenshot komisen pertama hingga kelima yang saya dapat tahun lepas(2014).Alah,dah basi pun.

Entri ini bukan untuk menunjuk-nunjuk tetapi hanya untuk tunjuk bukti dan berkongsi peluang dengan korang.

Korang dah daftar klikjer?Kalau belum,jom daftar klikjer .Klikjer merupakan salah satu lubuk rahsia untuk para affiliate untuk menjana pendapatan.Promosikan pelbagai produk digital yang bermutu dan perolehi komisyen sebanyak 70% bagi setiap jualan yang terhasil. Pendaftaran sebagai affiliate adalah PERCUMA!

Daftar kat sini- Klikjer (klik)

Dah daftar,boleh terus promosikan.

Tak tau macam mana nak promosikan affiliate klikjer?

Rahsia seorang blogger menjana komisen affiliate dari blog dengan menggunakan satu teknik rahsia yang tidak ramai blogger tahu.

Bagaimanakah beliau buat komisen dengan hanya SATU BLOG SAHAJA?

Cuba baca ni>>Rahsia Blogger Biasa-Biasa Menjana Lebih 100 Komisen Dengan Klikjer 

Jika anda ingin menjana pendapatan dari blog, ini produk yang paling sesuai. Khusus bagi mereka yang masih lagi belum mendapat apa-apa komisen affiliate di blog mereka.


Teknik SEO juga amat penting untuk menarik trafik ke blog anda sekaligus meningkatkan income dari blog anda.Dah baca ke Teknik SEO Merah Jambu? Kalau belum,di sini ada panduan lengkap berkaitan SEO atau Search Engine Optimization.




Bagi korang yang tercari-cari panduan lengkap bisnes ebook,kalian boleh dapatkan panduan tersebut.
Panduan Langkap Bisnes Ebook ini adalah sebuah panduan untuk mereka yang ingin memulakan bisnes ebook tetapi tidak tahu bagaimana ingin memulakannya.


Panduan Untuk Anda(Jom klik)

·       Rahsia Emas
·       Rahsia Bisnes Tudung
·       Jana RM800-RM1000 Secara Part TimeDari Rumah
·       Buat Duit Dengan Menulis
·       Master Dropship Dalam 30 Hari

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...