Nak Cari Apa?Taip Di Sini

"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

Nak Gaji Setiap 21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Thursday, 8 December 2016

Box of Joy Daripada Lazada

Dua hari yang lepas,tetiba POSLAJU hon depan rumah.Abang Posmen hantar bungkusan besar.Ingatkan sape yang murah hati bagi HADIAH MISTERI ni sebab tak order barang online.Perasan jap.haha.

Maklumlah birthday tak lama lagi๐Ÿ˜.Rupanya dapat Surprised Box of Joy sempena 11.11 > 12.12 Online Revolution - Brands For All  daripada Lazada .

Dapat macam-macam.Happy sangat!




Sample pampers baby jenama Drypers untuk my little hero.Nak Order,Klik SINI


Baby Wipes Mamy Poko
Selain utk my little hero,yang ni boleh guna untuk cuci mekap ,hihi


White Coffee Nescafe Rasa Pandan Nestle untuk my husband.Sedap tau saya dah minum.



Susu Full Cream Nestle untuk my little hero.


Dua bungkus Mi Maggi
(Oat Mee& Seafood Tom Yam)


Beg comel utk balik kampung kaler hijau pulak tu ๐Ÿ˜‰.


Memory card SanDisk 64GB,Speed up to 90MB/s.



 Virtual Reality Glasses



Beg kecik comel ๐Ÿ˜‰,cantik๐Ÿ˜Š,dalam beg tu kecik tu ada 2 batang pen Lactokid dan sebungkus Cerelac jenama Nestle.


Satu lagi hampir terlupa pulak ,iaitu Voucher RM11 pun ada dalam Box of Joy.

Thank you so much LAZADA Malaysia.I'm so happy & i'm appreciate it .

Sebenarnya korang boleh dapatkan semua ni dan macam-macam produk  pelbagai brand di Lazada.
Klik SINI.






No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...