Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Monday, 30 September 2013

Belajar Jana Wang Dari Rumah

Teks : Nur Balqis Qahira

Baru-baru ini,negara kita dikejutkan dengan kenaikan harga minyak.Ia sedikit sebanyak memberi impak kepada rakyat.Kenaikan harga minyak mencetuskan kenaikan harga barang dan kos perjalanan ke sesuatu tempat.Hal ini sekaligus meningkatkan lagi kos sara hidup kita.Perbelanjaan harian dan keperluan anak-anak juga meningkat.Ini agak merumitkan golongan pertengahan dan bawahan.

Oleh itu,kita perlu bijak menjana pendapatan dari pelbagai sumber.Bagi surirumah,mungkin ada yang terfikir atau tercari-cari bagaimana menjana pendapatan untuk membantu meningkatkan ekonomi keluarga.Ada yang berniaga kecil-kecilan dengan menjual juadah sarapan pagi atau minum petang di kawasan kediaman.Ada juga surirumah yang menjalankan perniagaan 100 % hanya dari rumah dan secara online sahaja.

Menjalankan apa-apa jenis perniagaan tidak semudah yang disangka.Ilmu amat penting dalam sesebuah perniagaan dan penentu kejayaan perniagaan itu.Tanpa ilmu,perniagaan anda tidak akan berjaya  dan tidak berkembang walaupun anda mempunyai produk yang bagus.Apabila seseorang itu memutuskan untuk menjadi seorang usahawan,ilmu pemasaran adalah perkara asas selain daripada modal.Seorang usahawan tidak akan berhenti mencari ilmu malah sentiasa ingin menambahkan ilmu untuk meningkatkan jualan.

Zaman IT yang serba moden dan canggih ini sangat membantu wanita khususnya surirumah untuk menjana pendapatan dari rumah dengan menjalankan perniagaan yang 100% diuruskan secara online.Alangkah ruginya,jika kita tidak mengaplikasikan kemudahan IT untuk meningkatkan taraf hidup.Kita hanya melihat sahaja sedangkan orang lain berlumba-lumba untuk mengaplikasikan kemudahan IT sebagai aset untuk menjana pendapatan.

Miliki Ebook Ini Sekarang

RM50 sahaja

Bagi yang masih tercari-cari idea bisnes dari rumah,ebook ini sangat sesuai untuk anda.Antara yang terkandung dalam ebook ini ialah 101 idea bisnes dari rumah,strategi pemasaran secara offline dan online,khidmat pelanggan online,strategi pemasaran gaya Rasulullah,rahsia bisnes Siti Khadijah dan pengalaman usahawan berjaya.

Sila klik butang tempahan di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA!


Pakej Ebook ini sarat dengan ilmu-ilmu yang sangat berguna dan perkongsian-perkongsian wanita hebat khususnya surirumah yang telah berjaya menjana pendapatan dari rumah.Ketiga-tiga ebook ini merungkaikan bagaimana menjana pendapatan hanya dari rumah menerusi idea bisnes makanan,membina blog untuk tapak perniagaan,cabaran bekerja dari rumah dan pelbagai ilmu yang bermanfaat.

Buat mereka yang berminat untuk mendapatkan  PAKEJ EBOOK WAHM-SOHO(101 IDEA BISNES MAKANAN)ini,

 Sila klik butang tempahan di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA
Kami menawarkan kelas-kelas berikut 100% secara online untuk membantu menambah nilai hidup masyarakat khususnya suri rumah yang masih tercari-cari cara menjana pendapatan dari rumah.Kelas ini terbuka kepada sesiapa sahaja termasuk wanita yang sibuk dan mempunyai kekangan masa.

1. Kelas online asas bina blog penulisan - belajar menulis cara santai tapi masih mengekalkan bahasa melayu formal. Salah satu cara menarik minat pembaca suka baca dan bertandang. Bina tapak awal memperkenalkan diri pada pembaca/bakal pelanggan. Teknik tulisan yang mempengaruhi pembaca datang dan datang lagi. Bergabung dengan lebih ramai blogger di akademi kami, kini sudah menghampiri 400 blog untuk membantu aliran trafik ke blog. Belajar mengetahui teknik yang betul, apa yang kita suka tulis dan cara konsisten untuk terus aktif menulis di blog. Bagi yang sudah ada blog, tapi masih tiada idea menulis juga dialu-alukan untuk sertai kelas ini.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online tapi tidak tahu cara. Mahu mula berbisnes tapi masih tiada produk. Belajar urusniaga mudah dengan mnggunakan medium percuma blog, fnpage, fb. Belajar menjana pendapatan awal bermula  RM10, tingkatkan lagi RM20, RM50, RM100 dan seterusnya (tertakluk kepada kerajinan dan konsisten masing-masing). Kelas yang sangat sesuai untuk suri bekerjaya yang sangat sibuk, suri rumah sepenuh masa dan bagi mereka yang mahu buat secara sambilan atau sepenuh masa. Belajar membuat blog kedai online, belajar menulis konsisten, buat borang tempahan, jenis-jenis entri blog, buat fan page, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.

4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel.
Lihat di sini:KELAS PENULISAN KREATIF

5. Rakan niaga / pengurus online akademi - Kami buka penyertaan ini kepada mereka yang mahu memulakan bisnes online tapi tiada produk untuk diniagakan. 3 produk utama akademi iaitu kelas online, produk digital ebook dan pakej iklan. Kesemuanya atas talian. Tiada stok yang perlu disimpan, juga tidak memerlukan modal tinggi. Hanya berbekalkan komputer dan talian internet.

6. Kelas urus niaga akaun bisnes kecil WAHM SOHO - bagi mereka yang mahu belajar mengurus akaun bisnes.

Bagaimana kelas ini dijalankan?

Kelas berbentuk toturial ini dijalankan sepenuhnya secara online (atas talian). Peserta akan diberikan ebook rujukan iaitu ebook belajar asas blog. Peserta akan dimasukkan dalam group kelas di facebook. Komunikasi adalah secara one to one (personal coaching) melalui pm di facebook atau group kelas. Nota dan toturial bergambar disediakan di dalam group kelas tersebut.

Jadual kelas adalah fleksibel, ikut masa peserta sendiri bila mahu belajar. Pertanyaan dan soalan boleh dilontarkan terus kepada guru online melalui message di facebook. Peserta hanya perlu rajin menyiapkan tugasan yang diberikan dan rajin bertanya dan berhubung dengan guru jika ada soalan yang ingin diajukan.

Tugasan yang diberikan adalah sepenuhnya terus membantu peserta menyiapkan blog masing-masing. Dengan ini peserta tidak perlu mengambil masa lain lagi untuk menyiapkan semula blog mereka.


Peserta  dan guru online hanya berhubung secara online sahaja. Hanya perlu ada kelengkapan gadget iaitu laptop atau komputer dan talian internet. Malah jika ada telefon canggih juga satu kelebihan kepada protege untuk membuat tugasan terus walau di mana pun mereka berada.

Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.

Untuk MAKLUMAT LANJUT & PENDAFTARAN,sila klik butang di bawah.


Kini anda boleh menyertai kelas ini mengikut keselesaan rumah anda sendiri 

Nur Balqis Qahira
010-7790237
Emel:nurbalqisqahira@gmail.com

    Pelajari Minda, Strategi dan Teknik Kekayaan 8 Ikon Jutawan Malaysia!
Kini, ikon usahawan Jutawan, Jurulatih Jutawan, Jutawan MLM, Jutawan Senyap, Jutawan Berani Gagal dan Jutawan Internet mendedahkan strategi SEBENAR DAN SATU-SATUNYA CARA bagaimana ANDA boleh mencapai kejayaan dalam bidang kewangan dengan cepat!

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...