Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Tuesday, 17 December 2013

Panduan Tiket Penerbangan AirAsia Secara Percuma



Teks : Nur Balqis Qahira

AirAsia adalah merupakan syarikat penerbangan terulung yang menawarkan tiket murah dan juga servis yang menarik. Disamping itu, AirAsia menawarkan tiket percuma kepada sesiapa yang memenuhi syarat untuk mendapatkannya.Bagi rakan-rakan yang sering menggunakan penerbangan AirAsia khususnya pelajar yang sering berulang-alik dari Semenanjung Malaysia Ke Sabah /Sarawak(dan sebaliknya) dan ke destinasi pelancongan dalam dan luar negara serta sesiapa sahaja yang sering /ingin menggunakan penerbangan ini,anda harus tahu syarat untuk mendapatkan tiket penerbangan percuma tanpa sebarang bayaran.Ia amat mudah dilakukan.

Adakah anda tahu bahawa anda boleh mendapatkan tiket penerbangan AirAsia Secara Percuma?Mahu melancong ke destinasi idaman anda dengan penerbangan AirAsia percuma?Kini tidak mustahil asalkan anda memenuhi syaratnya.

    Kali ini saya mahu berkongsi rahsia dan panduan mendapatkan tiket penerbangan AirAsia secara percuma tanpa ada bayaran langsung.Mungkin ada yang tertanya-tanya betul ke boleh dapat tiket penerbangan percuma?Jawapannya ialah “YA” jika anda tahu syaratnya.Ini bukan penerbangan percuma yang ditanggung oleh kerajaan.Sama sekali bukan.Ok,tanpa membuang masa,saya terus kongsikan panduan dan rahsia untuk mendapatkan tiket penerbangan percuma AirAsia ini.

    Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.

    Toneexcel adalah satu-satunya syarikat telco yang menawarkan pelbagai kelebihan untuk pengguna simkad Tunetalk Toneexcel.Salah satunya ialah,sebagai pengguna Tunetalk ToneExcel ini,setiap kali anda topup,anda akan mendapat point.Point-point tersebut kalau dikumpulkan,boleh ditebus dengan tiket kapal terbang AirAsia.Contohnya,jika anda topup di kedai sebanyak RM5,anda akan mendapat 8 point,RM10 dapat 20 point,RM30 dapat 70 point dan seterusnya.Point-point tersebut akan dikumpulkan dan bila dah banyak,anda boleh tebus dengan tiket AirAsia.

Contohnya :
Dari KL ke Penang memerlukan 2000 point
Dari Kota Kinabalu ke KL memerlukan  4000 point
Dari KL ke Surabaya memerlukan 6000 point
Dari KL ke Dhaka memerlukan 4000 point
Dari KL ke Myanmar memerlukan 4000 point
Dari Taiwan ke Kota Kinabalu memerlukan 4000 point

Asalkan ada penerbangan AirAsia,maka adalah point-point tertentu yang boleh anda tebus.Untuk menebus tiket-tiket tersebut,anda boleh menghubungi khidmat pelanggan TuneTalk di 13100.

Lihat point di bawah berdasarkan jumlah topup.Berapa jumlah wang anda selalu guna setiap bulan atau setiap tahun?Ada yang melebihi RM1000 setahun?

Selama ini,anda topup dapat point tak?Dapat tiket penerbangan AirAsia secara percuma tak?Cuba fikirkan,anda menggunakan simkad lain dan topup melebihi RM30 sebulan,apa yang anda dapat?Tak dapat apa-apa kan melainkan SMS dan Internet,habis kredit habis lah,tak dapat apa-apa pulangan!


Top Up
Tune Talk Points
RM3
3
RM4
4
RM5
8
RM10
20
RM15
30
RM20
40
RM30
70
RM50
120
RM100
240
RM200
480
RM300
720
RM500
1200
RM1000
2400


Selain tu,point yang anda dapat dari topup tu boleh ditebus untuk mendapatkan Smartphone secara percuma selain mendapat penerbangan AirAsia secara percuma.









Ok,tadi saya dah terangkan dua  kelebihan simkad ini iaitu pengguna boleh mendapatkan tiket penerbangan  AirAsia dan smartphone secara percuma dengan menebus point dari topup anda.

Sebenarnya simkad Tunetalk Toneexcel ini banyak kelebihan.Antaranya ialah :

1.Tiket Penerbangan Percuma(tebus point)
2.Smartphone percuma(tebus point)
3.Insuran Kemalangan Bernilai RM100 000
4. Corporate rate Hotel Tune
5. Cabutan bertuah
6.Komisen 6 % dari topup anda sendiri dan boleh diwarisi
7.Ia boleh dijadikan modal berniaga dan menjana pendapatan

Saya huraikan sedikit tentang kelebihan yang ke-7 tu ya.

Ini yang terakhir dan bahagian yang paling seronok untuk anda baca dan fahami dengan lebih mendalam.Sebagai pengguna simkad Tunetalk ToneExcel,anda sudah layak untuk mempromosikan simkad ini kepada orang lain.Jadi,anda perlu dapatkan beberapa  keping extra simkad sebagai simpanan anda.Ada 2 atau 3 keping sudah cukup.Terdapat 2 jenis komisen yang anda akan perolehi sekiranya menjadi pengedar simkad TuneTalk/ToneExcel iaitu : 

1.Jika anda berjaya menjual kepada seorang pelanggan,anda akan mendapat upah sebanyak RM20 yang dibayar oleh Tone Excel ke dalam akaun bank anda.Itu kalau seorang.Kalau anda jual kepada 10 orang,anda akan dapat RM200.Kalau anda jual kepada 100 orang,anda akan mendapat RM2000.Kalau anda boleh jual kepada 1000 orang,anda akan mendapat RM20 000.

Setiap seorang yang anda sendiri taja,anda akan diberikan komisen RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka,,tiada limit.



Bonus anda akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda dua kali sebulan.Contohnya,jika anda menaja dari 1-15hb,bonus akan dibayar pada hujung bulan.Jika anda menaja dari 16-31hb,bonus akan dibayar terus ke dalam akaun bank anda pada 12hb berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan ditolak RM3 untuk kos pengurusan.Itu adalah keuntungan pertama sebagai agen penjual simkad ini.

2.Keduanya,ada lagi yang lebih baik,anda bukan sahaja mendapat keuntungan RM20 serang,tetapi setiap kali mereka topup,anda akan mendapat komisyen sehingga 13%.

Maklumat lanjut mengenai komisen ini..


Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%

Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2dan Level 2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408

Bulan tersebut anda akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya anda akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada anda setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.




   Syarat untuk menjadi agen penjual simkad ini amat mudah.Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak.Anda juga tidak perlu menyimpan sok yang banyak.Modal yang diperlukan hanyalah RM100(termasuk buku panduan) berbanding jika anda ingin  buka kedai jual topup atau jual handphone.

   Syarat ataupun kelayakkannya,hanyalah dengan menjadi pengguna simkad tunetalk/toneexcel ini terlebih dahulu.Itu sahaja.


                  



Jangan lupa,mereka boleh topup dimana-mana kedai sekalipun,seolah-olah semua kedai di seluruh Malaysia tersebut jadi kedai anda.Bukannya mereka topup dengan anda.Mereka tak perlu jumpa anda kerana anda bukan penjual topup.Tetapi setiap kali mereka topup di kedaianda akan dapat komisyen di rumah.Hehehe..ini namanya duduk rumah dapat duit.Seolah -olah keseluruhan kedai yang menjual topup handphone di Malaysia adalah kedai anda.Setiap pelanggan anda boleh toup dimana-mana,Tunetalk akan memasukkan komisen ke dalam akaun anda.Bukankah itu sangat hebat!


Jom tonton video Program TuneTalk ToneExcel ini.Semua persoalan atau kesangsian anda akan terungkai setelah menonton video ini.Buka mata dan minda anda.



  Apa kata mereka yang menjalankan perniagaan tunetalk toneexcel ini.  
Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:
Saya bekerja sebagai office boy selama 9 tahun dan gaji saya hanyalah 
RM1,200 sebulan, Saya buat program ToneExcel ini sebab saya 
orang susah dan mahu mengubah kehidupan keluarga saya. Saya kenal 
program toneexcel yang hanya menawarkan keuntungan sen-sen dan 
saya buat selama 1 tahun 10 bulan secara konsisten, hari ini saya sudah 
dapat 5 angka setiap bulan.

Terima kasih ToneExcel kerana mengubah kehidupan saya.


Anda buat anda dapat, anda hanya perlu bertahan dan bersabar.
Hamka Marsaling.
Kota Kinabalu, Sabah.
Salam sejahtera.

Dulu I pun susah macam ramai kawan-kawan lain, 

nak dapat RM2,000 terpaksa kerja 12 jam, sangat penat 
sangat susah...

Bila i dah join TuneTalk ToneExcel, i cuma pakai simkad, 

sharing sahaja pun dapat income hampir RM13,000 
setiap bulan.


Rosanne Goh
Johor Bahru, Johor.




Hari Presentation di HQ yang sudah tidak lagi boleh menampung gelombang 

kedatangan ahli ToneExcel setiap Rabu dan Ahad.








Tergerak hati nak buka maybank2u,ingatkan ada orang tersilap transfer.Lepas tu saya klik pada ''today transaction",oh rupanya ini adalah pandapatan sampingan yang saya dapat dari simkad ini.
(30 Januari 2014)

14 Febuari 2014



Panjang lebar cerita tentang kelebihan ke-7 pulak ya,ok..simkad ini berharga RM90(dalam tu ada airtime RM30,harga naik menjadi rm90 bermula pada 1 Mac 2014).Saya sarankan anda membeli buku panduan untuk lengkap yang memudahkan anda.Buku tersebut mengandungi maklumat terperinci mengenai kelebihan simkad ini.Harga buku tersebut ialah RM10.Kos pos RM5.Jadi,total RM100(free postage untuk anda).

Langkah Pertama : Dapatkan simkad Tune Talk Tone excel ini beserta buku panduan(RM10).Jadi total pembelian satu simkad dan buku panduan termasuk kos pos ialah hanya RM100. 




Hanya itu sahaja modal yang anda perlukan untuk menikmati kelebihan simkad ini.

APA TUNGGU LAGI?DAPATKAN SIMKAD INI SEKARANG!JADILAH PENGGUNA SETIA YANG BIJAK!

Sila bayar RM100 sahaja di sini utk PENGHANTARAN SEGERA!Klik butang tempahan di bawah!







Langkah Kedua : Aktifkan simkad tersebut melalui SMS.

Langkah Ketiga : Jadikan simkad ini sebagai simkad utama anda.

Idp : 183699



Boleh add dan pm saya di facebook profile :Nur Balqis Qahira(https://www.facebook.com/qisevadaniaqistina.daprincess)
SMS/Whatsapp:010-7790237
Email : nurbalqisqahira@gmail.com
URL : http://nurbalqisqahira.blogspot.com/

P/s :- Ketika anda sedang berfikir-fikir untuk membuat keputusan, atau meragui simkad ini, orang lain sudah pun membuat pembelian dan bertindak. Malah mereka sudah menikmati kelebihan simkad  ini. Kini tinggal masa sahaja yang akan menentukan kejayaan mereka sebagai pengguna simkad ini.


P/p/s :- Semakin lama anda menunggu, semakin lambat kejayaan anda. Bertindak sekarang dan dapatkan simkad ini sekarang... seterusnya, bersedialah menikmati pendapatan pasif dan kelebihan lain simkad ini.

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...