Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Tuesday, 4 February 2014

Apa Itu Ebook?Teks : Nur Balqis Qahira

Mungkin ada yang tertanya-tanya apa itu ebook.Ebook atau e-buku atau buku elektronik adalah bahan bacaan dalam konsep digital. Ia tidak dapat disentuh dan hanya boleh dilihat di dalam komputer. Jika anda membaca buku, anda akan dapati ia terdiri dari helaian kertas yang mengandungi teks atau gambar,malah anda boleh memegang dan merasai kualiti buku tersebut.

Manakala ebook pula mengandungi gambar dan teks tetapi tidak boleh dipegang  seperti buku.Jika anda melihat fenomena masa kini, ebook merupakan antara trend masyarakat hari ini untuk membaca bahan ilmiah dan sumber maklumat. Ianya boleh dimuat turun ke dalam komputer, gajet elektronik seperti Kindle, Tablet dansmartphone.

4 kelebihan ebook ialah :

1) Ia tiada simpanan stok yang terhad kerana ia adalah produk digital.
2) Tidak perlu risau tentang kerosakan produk kerana ia adalah berbentuk digital.
3) Kos penghantaran adalah percuma.
4) Tiada kos penambahan menghasilkan produk kerana ia hanya menggunakan perisian di dalam komputer.

Secara ringkasnya,ia hanya perlu dimuat turun sahaja.

Sebaik sahaja anda membuat pembayaran untuk ebook,kami akan memberikan link dan password untuk memuat turun ebook tersebut.

Ada momies or sesiapa sahaja yang mahu menjana pendapatan dari rumah bersama kami di Akademi bekerja di rumah?

Baca maklumat lengkap di sinihttp://nurbalqisqahira.blogspot.com/p/rakan-niaga-akademi.html

(Jana Pendapatan Melalui Handphone)
Layari;http://nurbalqisqahira.blogspot.com/2014/03/jadikan-handphone-sebagai-aset-untuk.html


Bagi yang masih buntu memikirkan peluang menjana pendapatan dari rumah dan sesiapa sahaja yang mahu merancang bekerja dari rumah,ebook 101 IDEA HOME-BASED BISNES sangat sesuai untuk anda.

Antara yang terkandung dalam ebook ini ialah 101 idea bisnes dari rumah,strategi pemasaran secara offline dan online,khidmat pelanggan online,strategi pemasaran gaya Rasulullah,rahsia bisnes Siti Khadijah dan pengalaman usahawan berjaya.

11 Sebab kenapa anda perlu miliki ebook ini.

Bab 1: 101 Idea Home-Based Bisnes
Bab 2: Mula Bisnes Tanpa Modal
Bab 3: Rancang, Sasar Matlamat
Bab 4: Strategi Pemasaran Online
Bab 5: Strategi Pemasaran Offline
Bab 6: Operasi Dari Rumah
Bab 7: Khidmat pelanggan Online
Bab 8: Produk Digital vs Produk Fizikal
Bab 9: Strategi Pemasaran Gaya Rasulullah
Bab 10: Rahsia Bisnes Siti Khadijah
Bab 11: Pengalaman Usahawan Sukses

Ebook ini berharga RM75  RM50 sahaja

Sila klik butang tempahan di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA!

Kalian juga dialu-alukan untuk menyertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah.Yuran pendaftaran adalah sekali sahaja.Tiada modal berkali-kali.Hanya perlukan kesungguhan,konsisten dan minat.Syarat wajib mesti ada talian internet.

Maklumat lanjut,sila klik RAKAN NIAGA AKADEMI


Kami juga menawarkan kelas-kelas berikut 100% secara online untuk membantu menambah nilai hidup masyarakat khususnya suri rumah dan suri bekerjaya menjana pendapatan hanya dari rumah sahaja.

1. Kelas online asas bina blog penulisan - belajar menulis cara santai tapi masih mengekalkan bahasa melayu formal. Salah satu cara menarik minat pembaca suka baca dan bertandang. Bina tapak awal memperkenalkan diri pada pembaca/bakal pelanggan. Teknik tulisan yang mempengaruhi pembaca datang dan datang lagi. Bergabung dengan lebih ramai blogger di akademi kami, kini sudah menghampiri 400 blog untuk membantu aliran trafik ke blog. Belajar mengetahui teknik yang betul, apa yang kita suka tulis dan cara konsisten untuk terus aktif menulis di blog. Bagi yang sudah ada blog, tapi masih tiada idea menulis juga dialu-alukan untuk sertai kelas ini.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online tapi tidak tahu cara. Mahu mula berbisnes tapi masih tiada produk. Belajar urusniaga mudah dengan mnggunakan medium percuma blog, fnpage, fb. Belajar menjana pendapatan awal bermula RM10, tingkatkan lagi RM20, RM50, RM100 dan seterusnya (tertakluk kepada kerajinan dan konsisten masing-masing). Kelas yang sangat sesuai untuk suri bekerjaya yang sangat sibuk, suri rumah sepenuh masa dan bagi mereka yang mahu buat secara sambilan atau sepenuh masa. Belajar membuat blog kedai online, belajar menulis konsisten, buat borang tempahan, jenis-jenis entri blog, buat fan page, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.

4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel.

5. Rakan niaga / pengurus online akademi - Kami buka penyertaan ini kepada mereka yang mahu memulakan bisnes online tapi tiada produk untuk diniagakan. 3 produk utama akademi iaitu kelas online, produk digital ebook dan pakej iklan. Kesemuanya atas talian. Tiada stok yang perlu disimpan, juga tidak memerlukan modal tinggi. Hanya berbekalkan komputer dan talian internet.Klik SINI

6. Kelas urus niaga akaun bisnes kecil WAHM SOHO - bagi mereka yang mahu belajar mengurus akaun bisnes.

Bagaimana kelas ini dijalankan?

Kelas berbentuk toturial ini dijalankan sepenuhnya secara online (atas talian). Peserta akan diberikan ebook rujukan iaitu ebook belajar asas blog. Peserta akan dimasukkan dalam group kelas di facebook. Komunikasi adalah secara one to one (personal coaching) melalui pm di facebook atau group kelas. Nota dan toturial bergambar disediakan di dalam group kelas tersebut.

Jadual kelas adalah fleksibel, ikut masa peserta sendiri bila mahu belajar. Pertanyaan dan soalan boleh dilontarkan terus kepada guru online melalui message di facebook. Peserta hanya perlu rajin menyiapkan tugasan yang diberikan dan rajin bertanya dan berhubung dengan guru jika ada soalan yang ingin diajukan.

Tugasan yang diberikan adalah sepenuhnya terus membantu peserta menyiapkan blog masing-masing. Dengan ini peserta tidak perlu mengambil masa lain lagi untuk menyiapkan semula blog mereka.

Peserta dan guru online hanya berhubung secara online sahaja. Hanya perlu ada kelengkapan gadget iaitu laptop atau komputer dan talian internet. Malah jika ada telefon canggih juga satu kelebihan kepada protege untuk membuat tugasan terus walau di mana pun mereka berada.

Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.

Untuk maklumat lengkap mengenai kelas ini,sila klik KELAS ONLINE

Atau hubungi saya:
Nur Balqis Qahira
Pengurus Kelas Online
010-7790237
Emel:nurbalqisqahira@gmail.com
Facebook Profile:Nur Balqis Qahira

Selain itu,jika kalian mahu belajar dari rumah sendiri berbentuk DVD,kalian boleh dapatkan PAKEJ KURSUS LENGKAP BELAJAR DARI RUMAH.Pakej ini mengandungi 149 Teknik & Strategi Menjalankan & Memaksimakan Keuntungan Perniagaan Anda Melalui Internet yang digunakan oleh saudara .

Sila klik pada gambar di bawah untuk TEMPAHAN & PENGHANTARAN SEGERA!


No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...