Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Monday, 17 March 2014

Kerana Dia Bidadari Syurgaku - Novel Protege Kelas Asas Blog dan Penulisan Kreatif


Teks:Nur Balqis Qahira

Kerana Dia Bidadari Syurgaku.Itulah tajuk sebuah novel karya Siti Khadijah Diana.Beliau ialah salah seorang protege Kelas Asas Blog Dan Penulisan Kreatif yang telah berjaya menghasilkan sebuah novel.Hasil bimbingan daripada guru online kelas penulisan kreatif.Kelas ini berlangsung 100% secara online dari rumah sendiri.Masa belajar juga adalah fleksibel iaitu mengikut masa anda sendiri.Kalau orang lain boleh melakukannya,mengapa tidak kita?
Penulis : Nana Rumaysa(nama pena)
Penerbit : EMP

Menyedari diri tidak sempurna, Nur Nadimah tidak memuja insan seperti Zikri Darius. Hatinya milik Ruslan yang boleh dikatakan sekufu dengannya. Namun, kecewa melanda apabila Ruslan menghilangkan diri tanpa khabar berita.
Ada dua sebab kenapa Zikri Darius membenci Nur Nadimah. Satu, wanita itu dianggap cuba memisahkannya dengan wanita pujaannya, Syafina. Yang kedua, Nur Nadimah memiliki kekurangan yang paling tidak disukainya. Bagi Zikri Darius, wanita itu terlalu buruk berbanding dengan wanita yang pernah dilihatnya di atas muka bumi.
Namun begitu, percaturan Allah tiada siapa yang tahu. Dek kecewa ditinggalkan Syafina, Zikri Darius akur untuk berkahwin. Tanpa diduga, wanita yang menjadi isterinya itu adalah wanita yang terlalu dibencinya selama ini.
Ternyata, bukan mudah untuk hidup bersama orang yang tidak dicintai. Namun, kesabaran dan kebaikan yang ditunjukkan oleh Nur Nadimah membuahkan hasil. Sehinggalah pada satu hari, berlaku satu peristiwa hitam yang membabitkan Zikri Darius dan Syafina hingga membuatkan Nur Nadimah berlalu pergi.

BERCITA-CITA MAHU MENULIS BAHAN BACAAN KANAK-KANAK,CERPEN,NOVEL ATAUPUN PENULISAN KREATIF LAIN?

REALISASIKAN IMPIAN ANDA DENGAN BELAJAR DI KELAS ONLINE PENULISAN KREATIF ANJURAN ABDR.

KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT.


................................................................................................................................


No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...