Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Wednesday, 17 December 2014

Komisen Ke-12 Buat Duit Dari Handphone

Daripada Meja SOHO : Nur Balqis Qahira

17 Disember 2014

Ringkas sahaja entri ini.

Hari ni login kat maybank2u tengok ada income daripada ToneExcel.Komisen ke-12 daripada hasil penggunaan handphone.Macam biasa,komisen masuk lebih awal daripada tarikh yang dijanjikan oleh syarikat(setiap 21 hb).Guna handphone(sms,call,internet seperti org lain) dan topup macam biasa serta perkenalkan kelebihan simkad TE kepada sesiapa sahaja,syarikat akan membayar komisen kepada anda.Ada 2 komisen iaitu komisen fast track dan komisen topup.

Sedar tak sedar,setahun dah rupanya saya menjadikan handphone sebagai salah satu sumber pendapatan.

Kelebihan lain simkad kesayangan saya selain boleh menjana pendapatan ialah

1.Setiap kali topup dapat BIG POINTS
-boleh redeem tiket AIRASIA free
-boleh redeem smartphone
-dapat diskaun 30% menginap di TUNE HOTEL

2.PA Insurance(Tune Insurance) bernilai 100K
-utk kemalangan yg menyebabkan kematian & kecacatan kekal

3.Cashback 3% daripada topup sendiri

Gambar di bawah adalah bukti komisen yang saya terima pada hari ini.Seperti biasa,komisen masuk lebih awal daripada tarikh yang dijanjikan syarikat iaitu setiap 21 hari bulan.




Entri ini bukan untuk menunjuk-nunjuk tetapi bertujuan untuk berkongsi peluang dengan anda untuk menjadikan handphone sebagai sumber pendapatan.Sekurang-kurangnya kita tidak menghabiskan wang hanya untuk sms,call & internet sahaja tanpa mendapat apa-apa pulangan.Sudah berapa lama guna handphone?Ada dapat apa-apa pulangan tak?Pernah tak kira berapa jumlah wang yang anda keluarkan untuk topup handphone anda dalam masa setahun?Mesti banyak wang yang dikeluarkan hanya untuk perbelanjaan handphone,kan?Inilah masanya untuk menukarkan perbelanjaan kepada pendapatan dengan menjadi pengguna yang bijak.


Anda ada handphone?Bohonglah kalau cakap takde handphone.Sampai bila anda guna handphone?Adakah handphone anda sekarang merupakan perbelanjaan atau pendapatan?Handphone anda hanya boleh sms,call & internet sahaja?Rugi..

Walau kita sibuk macamana pun dengan urusan kerja atau perniagaan yang lain, kita dan keluarga kita tetap pakai handphone, janganlah jadikan handphone tersebut hanya sebagai beban menghabiskan duit yang penat kita cari melalui kerja atau bisnes yang lain.

Tiada siapa yang akan berikan kejayaan kepada anda. Tanggungjawab anda untuk mengusahakannya 

Jom saya bongkarkan rahsia menjana pendapatan melalui handphone kesayangan anda.

Opss,hampir terlupa pula saya,komisen tersebut boleh diwarisi oleh waris anda selagi simkad tersebut aktif.Best,kan?

p/s:Nak tahu lebih lanjut,baca entri saya yang terdahulu,sila klik SINI
Di sana ada penerangan yang lengkap untuk anda .

Jumpa lagi,
Nur Balqis Qahira
010-7790237


No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...