Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Tuesday, 20 January 2015

Komisen Ke-13 Buat Duit Dari Handphone

Teks:Nur Balqis Qahira

Assalamualaikum & hai,

Apa khabar? Saya mendoakan anda sihat walafiat dan sentiasa dipermudahkan
urusan kerja harian.

Buat duit dari handphone.
Alhamdulillah,komisen ke-13 dah masuk ke akaun "harimau kuning" saya.20 Januari 2015.Masuk awal sehari pulak bulan ni.

Guna handphone macam biasa dan terima komisen.Anda pula bagaimana?Siapa pun anda,semestinya anda adalah pengguna handphone.Apa yang anda dapat jika topup/bayar bill handphone anda?
Hanya dapat sms,call & internet shja?Rugi..

Kenapa saya kata rugi?Sebab saya juga pengguna handphone seperti anda tetapi bezanya saya guna handphone dapat duit bukan buang duit.

Pernah tak anda kira berapa jumlah nilai topup handphone anda dalam setahun?
Ada yang topup sampai RM1200 setahun?Atau lebih?

Kenapa anda perlu membuang duit anda hanya untuk topup handphone anda sedangkan anda boleh topup tetapi dapat duit?

Tak percaya?
Nah,ini bukti saya dapat duit hasil penggunaan handphone.Setiap 21 hb,komisen akan masuk ke akaun bank saya(bulan ni awal sehari,masuk 20hb).Anda juga boleh.Rahsianya jadilah pengguna yang bijak.



Mahukah anda jika ada TELCO yang memberikan RM20 bagi setiap kali anda rekomen kawan pakai dan komisen 26% lagi bila mereka top-up, tapi anda tak jual top-up? 


Hanya guna simkad macam biasa dan sebarkan kelebihan simkad ni kepada sesiapa sahaja.




Sebagai pengguna,anda layak mempromosikan/memperkenalkan simkad ni kepada sesiapa sahaja.Anda tidak perlu menyimpan stok simkad.Anda hanya perlu menjadi pengguna simkad ni dan tahu kelebihan-kelebihannya.

Saya senaraikan kelebihan simkad ini secara ringkas.

Fungsi Simkad TuneTalk Tone Excel ni adalah sama dgn lain-lain simkad.
Fungsi asas;
1.) Flat rate Call, SMS,
2.) Internet ikut pakej

Kelebihan Istimewa;
1.) Perlindungan Insuran RM100k
2.) Reload Points tidak ada expired date, boleh buat redeem tiket airasia, handphone baru dan lain-lain
3.) Diskaun 30% VIP rate apabila kita sewa bilik di TuneHotel
4.) Cabutan bertuah setiap minggu dan bulan
5.) Peluang mendapat tawaran umrah
6. Dan lain-lain benefits yg bakal kita terima

Pelan PALING ISTIMEWA Automatik
1.) Tambah Pendapatan berterusan dengan usaha yg setimpal
2.) Pendapatan boleh diwariskan
3.) Penggunaan perkhidmatan secara percuma

Bukankah ianya berbaloi ?
Anda gembira, keluarga gembira, keturunan juga gembira.

Mindset kita juga berubah kepada lebih baik dan terbuka

BAGAIMANA NAK BERMULA?

Ikuti 3 Langkah mudah dibawah ini.

1.DAFTAR-Mendaftarkan diri dalam program ini..yuran keahlian RM90,sekali seumur hidup boleh diwarisi kepada keluarga anda.Anda dapat simkad prepaid Tunetalk/ToneExcel yang didalamnya tersedia airtime RM30.

KLIK SINI UNTUK PENDAFTARAN

2.PAKAI-Pakai dan guna simkad ini (call,sms dan sebagainya)seperti biasa.
Boleh kekal nombor kesayangan anda atau nombor lama anda dan Topup seperti biasa setiap bulan.(maintain topup RM30 setiap bulan)

3.PROMOSI-Mempromosikan laman web replika anda kepada kenalan dan saudara mara boleh secara online atau offline.Perkenalkan simkad kepada mereka tentang kebaikkan dan keistimewaan simkad Toneexcel/Tone Excel ini.

DUPLIKASIKAN 3 LANGKAH DIATAS UNTUK BERJAYA DIDALAM BISNES TONEEXCEL TONE EXCEL! MUDAH JE DAN SIMPLE BISNES INI!!

Syarat penting untuk menyertainya adalah:
1-Mesti berumur 12 tahun keatas.
2-Mempunyai kad pengenalan diri atau passport antarabangsa bagi bukan warganegara.
3-Mempunyai Akaun bank Malaysia.


Walau kita sibuk macamana pun dengan urusan kerja atau perniagaan yang lain, kita dan keluarga kita tetap pakai handphone, janganlah jadikan handphone tersebut hanya sebagai beban menghabiskan duit yang penat kita cari melalui kerja atau bisnes yang lain.

Siapa yang tak sertai,syarikat telekomunikasi tone excel memang tak rugi sesen pun, tapi anda memang rugi sebab reload handphone anda sampai mati pun tak memberi anda pulangan pendapatan. Maaf jika kasar sikit hehe

SEMOGA BERJAYA."TAHNIAH "

KLIK SINI UNTUK PENDAFTARAN

P/s :- Ketika anda sedang berfikir-fikir untuk membuat keputusan, atau meragui simkad ini, orang lain sudah pun membuat pembelian dan bertindak. Malah mereka sudah menikmati kelebihan simkad  ini. Kini tinggal masa sahaja yang akan menentukan kejayaan mereka sebagai pengguna simkad ini.

P/p/s :- Semakin lama anda menunggu, semakin lambat kejayaan anda. Bertindak sekarang dan dapatkan simkad ini sekarang... seterusnya, bersedialah menikmati pendapatan pasif dan kelebihan lain simkad ini.

P/p/p/ps:Anda tetap perlu topup walaupun anda tidak menggunakan simkad ini.Jadi,Jadilah pengguna setia yang bijak!Pilihan di tangan anda sama ada membiarkan peluang berlalu begitu sahaja atau menjadi pengguna yang bijak!

Pilihan di tangan anda!Now or Never!

Sincerely,
Nur Balqis Qahira

nurbalqisqahira@gmail.com
010-7790237(Call/SMS/Whatsapp/Telegram)

Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/whatsapp/email dan saya akan reply bila saya balik.



Panduan Untuk Anda(Jom klik)

·       Rahsia Emas
·       Rahsia Bisnes Tudung
·       Jana RM800-RM1000 Secara Part TimeDari Rumah
·       Buat Duit Dengan Menulis
·       Master Dropship Dalam 30 Hari

1 comment:

  1. http://payripo.com/?share=93593
    Termudah dapat extra cash yang saya tahu dan mahu konsikan bersama.

    ReplyDelete

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...