Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Wednesday, 14 January 2015

Rahsia Blogger Biasa-Biasa Menjana Lebih 100 Komisen Dengan Klikjer

Teks: Nur Balqis Qahira

Assalamualaikum & hai,

Saya doakan anda sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan harian.

Anda seorang blogger?Anda rasa susah nak tulis blog yang boleh menjana pendapatan, inilah masanya yang paling sesuai untuk mendapatkan 'teknik yang betul'!

Jika anda seorang blogger,pasti anda tahu apa itu affiliate.Program affiliate sangat popular dan menjadi pilihan blogger-blogger di Malaysia untuk menjana pendapatan secara automatik melalui blog.


Sponsored Ads

*Nak Buat Duit Dengan Blog?KLIK SINI

*Panduan Lengkap Bisnes Online,KLIK SINI

*Rahsia Bisnes Tudung,KLIK SINI

 *Panduan Membina Produk Jenama Sendiri,KLIK SINI





Ada blogger yang masih tak tahu apa itu affiliate?Tak apa,saya terangkan secara ringkas.Program affiliate adalah sebuah program yang memasarkan produk terutama produk informasi berbentuk digital(ebook).Sekiranya para affiliate berjaya mendapat jualan,pemilik produk atau penerbit akan membayar komisen kepada anda.

Sebagai contoh,Si A ada buat ebook panduan membuat belacan.Si A memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk memasarkan ebook beliau.Si B berminat untuk memasarkan ebook panduan buat belacan dan mendaftar sebagai affiliate.Si B berjaya mendapat jualan dan Si A membayar komisen yang kepada Si B.Secara ringkasnya,affiliate ialah agen jualan.Adakah anda faham apa yang saya sampaikan?

Jika anda tiada blog,saya syorkan supaya anda membina blog.Tak tahu bagaimana mahu bina blog?Jangan risau,kalian boleh belajar membina blog di kelas online di tempat anda sendiri tanpa perlu bersusah-payah datang jauh-jauh.Kalian boleh belajar dimana-mana sahaja asalkan ada laptop/gadget dan internet serta ada akaun facebook.

KLIK SINI UNTUK BELAJAR MEMBINA BLOG DI KELAS ONLINE

Kalian juga boleh memilih untuk belajar membina blog dot com melalui ebook.Terpulang kepada anda sendiri.Nak belajar buat blog melalui ebook?KLIK SINI

Klikjer merupakan salah satu lubuk rahsia untuk para affiliate untuk menjana pendapatan.Klikjer membayar komisen sebanyak 70% kepada para affiliate yang berjaya mendapat jualan.Komisen dibayar pada setiap awal bulan iaitu antara 1-5hb.Komisyen akan di bank-in terus ke akaun Maybank/CIMB anda walaupun anda cuma mendapat satu jualan.Menarik,kan?

Dah daftar klikjer?

Kalau belum,sila daftar kat sini ya -Daftar Klikjer(klik)


Rahsia seorang blogger menjana komisen affiliate dari blog dengan menggunakan satu teknik rahsia yang tidak ramai blogger tahu. Bagaimanakah beliau buat komisen dengan hanya SATU BLOG SAHAJA?

Rahsianya ada dalam ebook yang baru sahaja beliau tulis iaitu Rahsia Klikjer.Segala teknik yang beliau guna dikongsikan dalam ebook tersebut.


Siapa yang sesuai mendapatkan produk ini?

Jika anda ingin menjana pendapatan dari blog, ini produk yang paling sesuai. Khusus bagi mereka yang masih lagi belum mendapat apa-apa komisen affiliate di blog mereka. Mungkin ada, tapi pelbagai cara dah dibuat, tapi sales mungkin 3-4 bulan sekali datang. Apatah lagi nak mendapat Top Affiliate bagi sesetengah produk tu kan?



Apa yang bakal didedahkan oleh beliau?
1.Teknik Kajian Keyword Best
2.Teknik Tulis Blog Dengan Jiwa
3.Cara Dapatkan Trafik Mudah
4.Teknik Pilih Affiliate Untuk Promosi
5.Tools Penting Supaya Blog Anda Lagi Best

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Dapatkan Rahsia Klikjer
1.Anda suka duit masuk setiap hari atau bulan ke akaun anda
2.Anda minat nak buat duit dengan blog tetapi masih buntu
3.Anda suka tulis blog tetapi tak dapat income blog
4.Anda dah cuba macam-macam tetapi masih tiada komisen
5.Tulis dan biarkan.Kerja tak susah mana

Tempah Sekarang!

P.S. Harga akan dinaikkan selepas cukup 50 jualan, jadi siapa yang cepat akan dapat harga pengenalan ini.Harga Produk ni memang pasti akan naik, tapi kalau anda rasa tak berbaloi dan nak tunggu lagi, anda boleh tunggu sampai harga ebook ni jadi lebih mahal lagi.

KLIK SINI UNTUK MENDAPATKAN EBOOK INI



Selamat Menjana Income Affiliate !

Sincerely,
Nur Balqis Qahira



Panduan Untuk Anda(Jom klik)

·       Rahsia Emas
·       Rahsia Bisnes Tudung
·       Jana RM800-RM1000 Secara Part TimeDari Rumah
·       Buat Duit Dengan Menulis
·       Master Dropship Dalam 30 Hari

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...