Nak Cari Apa?Taip Di Sini

"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

Nak Gaji Setiap 21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Saturday, 21 March 2015

Komisen Ke-15 Buat Duit Dari Handphone

Teks:Nur Balqis Qahira
Foto : Milik Peribadi

Hari ni 21 Mac 2015.Login kat Maybank2u untuk semak komisen daripada sebuah syarikat telekomunikasi.Rupa-rupanya,komisen dah masuk pada 18 Mac 2015.Yeay..komisen masuk lagi.Komisen ke-15,maknanya dah lebih setahun saya menggunakan simkad tersebut dan mendapat komisen.


Guna handphone macam biasa dan dapat komisen dengan berkongsi peluang kepada semua pengguna handphone.Tak kisahlah anda guna handphone jenama apa sekalipun waima guna handphone Nokia 3310 pun ada boleh dapat komisen.Syarikat akan membayar komisen terus ke akaun bank anda setiap 21 hari bulan atau lebih awal dengan syarat komisen anda mencecah RM30 dan ke atas.

Ini adalah salah satu sumber pendapatan pasif saya(buat kerja sekali,hasil berkali-kali).Usaha lebih dapat lebih.Usaha sedikit dapat sedikit.

Saya tak nak membuang masa anda untuk berceloteh panjang.Mari saya bongkarkan kepada anda bagaimana mendapat komisen melalui handphone yang sedang anda guna sekarang.

Sebelum tu saya nak tanya beberapa soalan:

Guna handphone berapa lama dah?3 thn? 5 thn? 10 thn? Dan dari penggunaan handphone anda tersebut apa yang anda dapat?Anda pakai simkad apa?Topup berapa ringgit sebulan? Saya ulangi..APA YG ANDA SEMUA DAPAT? Anda kata telco yg anda guna sekarang 'jimat', tapi anda berjimat banyak mana pon anda perolehi apa dengan 'PENJIMATAN' anda tersebut? Anda still 'membayar' juga. Di mana penjimatan tersebut? Di mana keuntungan yg anda kata? Mulai sekarang jadilah pengguna yg BIJAK dan bukan pengguna YANG SETIA dengan memilih talian yang boleh memberi manfaat dan keuntungan kepada kita sebagai pengguna handphone.

Saya tunjukkan bagaimana menjana pendapatan dengan handphone anda.

Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja(maksudnya jika anda ajak orang lain guna simkad ini), anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Anda boleh mempromosikan simkad ini melalui laman sosial seperti facebook dan lain-lain untuk mengajak orang lain menggunakan simkad ini serta berkongsi kelebihannya.

Saya ulangi,anda juga tidak perlu menyimpan stok simkad.Anda hanya perlu menempah simkad jika ada rakan-rakan atau saudara mara mahu menggunakan simkad ini.Jadi,tiada risiko kerugian!

*Anda juga akan mendapat komisen 3% daripada topup anda sendiri jika anda topup sebanyak RM30 dan ke atas.

2. Komisen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Asalkan komisen tersebut melebihi RM30,ToneExcel akan transfer ke akaun anda,jika tak cukup,mereka akan simpan dan dibawa ke bulan berikutnya.Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Lihat satu contoh di sini:



Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1,dan Level 1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 2 dan Level 2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level 3.Anggapkan setiap seorang top up RM30 setiap bulan.

Level-1   10 X RM30 X 6%= RM18
Level-2   10 X 10 X RM30 X 3 % =RM90
Level-3    10 X 10 X 10 X RM30 X 11%= RM3300
Total RM3408




Bulan tersebut anda akan mendapat RM3408.Siapa nak bagi...tapi yang penting,agak-agaknya lah,bulan depan mereka akan topup lagi tak?Jawapannya pasti YA.Dan ini bermakna,bulan depannya anda akan dapat komisen lagi,itulah yang akan terjadi kepada anda setiap bulan.Tiap-tiap bulan dapat komisen.

Anda juga boleh kekalkan nombor lama kesayangan anda.Simkad Tune Talk Tone excel ini juga diiktiraf oleh Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia(LPKPM).

Ramai yang memberikan alasan demi alasan, itulah inilah.Namun, ramai juga yang terdiam jika ditunjukkan bisnes ini boleh memberikan satu bukti pendapatan yang tidak jangkakan dengan modal RM90 sahaja. Masih tidak percaya? Kenapa tidak cubalah sendiri untuk bina pendapatan yang hebat dengan bisnes Toneexcel.Hanya menjadi pengguna simkad ini dan sebarkan kelebihannya.Pastikan anda akan percaya jika anda buat bersungguh- sungguh.

Hanya dengan berkongsi kelebihan simkad secara online di facebook atau laman sosial yang lain sahaja pun boleh mendapat pendapatan yang tidak dijangkakan.Masih tak yakin dengan simkad ni?Hanya melihat orang lain menikmati kelebihan simkad ni kerana dihalang oleh perasaan negatif anda?Oh..rugi

Tersangatlah RUGI kalau anda terlepas pandang peluang keemasan ni.Bukan kena buat apa pun.Hanya jadi PENGGUNA yang bijak.Bulanan maintain topup rm20 jer.Takkan tak boleh kan?Bermodalkan rm90,sekeping SIMKAD, percuma lagi kredit panggilan rm30, dah boleh buat income.Gaji 3 kali sebulan.Santai sambil online di facebook.Komisyen topup lagi.Bonus tahunan,bonus pencen sepanjang hayat.Boleh diwarisi.Maknanya duit tetap masuk.Nak fikir lagi? TERPULANG.

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH TUNE TALK TONEEXCEL?
1.Bukan bisnes MLM,Skim Piramid & Bukan bisnes topup.
2.Merupakan Program Rujukan(Referral Program)
3.Tidak perlu menukar handphone
4.Tidak perlu menukar nombor
5.Tidak perlu produk knowledge
6.Tidak perlu bajet tambahan & tidak perlu menyimpan stok
7.Tiket AirAsia Percuma(redeem point)
8.Percuma Insurans Kemalangan bernilai 100K
9.Modal rendah & rendah risiko
10.Buat kerja sekali boleh dapat bonus banyak kali
11.Mendapat diskaun sehingga 30% jika menginap di Tune Hotel
dan banyak lagi.

Opss,hampir terlupa pulak saya,kalau topup RM30 sekaligus,korang dapat BONUS topup RM10.So,dapat topup RM40.Kalau topup RM50 sekaligus,dapat BONUS RM20.Total topup korang RM70 jika topup RM50 sekaligus.Berbaloi kan?

Jadikan Handphone Sebagai Aset Untuk Menjana Pendapatan,Bukan Sebagai Tanggungan!

Jom mulakan sekarang!



RM100 sahaja.Free postage(termasuk buku panduan lengkap)



Sila klik BUTANG TEMPAHAN di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA!

Jika ada maklumat kurang jelas , hubungi saya melalui cara di bawah.

Yang benar,

Nur Balqis Qahira

SMS/Whatsapp/Call:010-7790237


idp :183699


Email : nurbalqisqahira@gmail.com

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...