Nak Gaji Setiap21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Monday, 20 April 2015

Ada Apa Pada Setiap 21 Hari Bulan?Wajib Baca Jika Anda Pengguna Handphone

Teks:Nur Balqis Qahira

20 April 2015
Assalamualaikum dan hai,
Lama tak mencoret catatan harian di sini.Agak sibuk melayan permata hati kedua yang baru berusia 4 bulan.Asyik keluar masuk wad.Dugaan. 

Eh,esok 21 hari bulan la.
Ada apa pada setiap 21 hb?

Sebab setiap 21hb, saya akan dapat komisen yang masuk terus dalam bank saya.
Guna handphone,sms/call dan internet macam orang lain jugak tetapi setiap 21hb dapat komisen hasil penggunaan handphone melalui program referral/affiliate/program rujukan.



Ia adalah sebuah program yang boleh menjadi sumber pendapatan yang lumayan dan berterusan.
Pada rakan-rakan yang belum menjalankan bisnes ToneExcel ini, saya hendak sangat anda rasa apa yang saya rasa setiap 21hb. Seronok sangat perasaan ini.

Guna handphone macam biasa,tukar simkad,nak kekalkan nombor kesayangan anda pun boleh.Kemudian,sebarkan kelebihan simkad ini kepada sesiapa sahaja dan ajak mereka pakai simkad berduit ini.Guna handphone Nokia 3310 pun boleh buat asalkan ada handphone jer.


BAGAIMANA NAK BERMULA BISNES INI?

Ikuti 3 Langkah mudah dibawah ini.

1.DAFTAR-Mendaftarkan diri dalam program ini..yuran keahlian RM90,sekali seumur hidup boleh diwarisi kepada keluarga anda.Anda dapat simkad prepaid Toneexcel/ToneExcel yang didalamnya tersedia airtime RM30.(sms/whatsapp saya 010-7790237)

2.PAKAI-Pakai dan guna simkad ini (call,sms dsb)seperti biasa..(boleh kekal Nombor kesayangan anda atau Nombor lama anda)dan Topup seperti biasa setiap bulan.(maintain Rm30 setiap bulan)

3.PROMOSI-Mempromosikan laman web replika anda kepada kenalan dan saudara mara boleh secara online atau offline.(perkenalkan simkad kepada mereka tentang kebaikkan dan keistimewaan simkad Toneexcel/Tone Excel ini)

DUPLIKASIKAN 3 LANGKAH DIATAS UNTUK BERJAYA DIDALAM BISNES TONEEXCEL TONE EXCEL! MUDAH JE DAN SIMPLE BISNES INI!! 

Syarat penting untuk menyertainya adalah:
1-Mesti berumur 12 tahun keatas.
2-Mempunyai kad pengenalan diri atau passport antarabangsa bagi bukan warganegara.
3-Mempunyai Akaun bank Malaysia.

SEMOGA BERJAYA."TAHNIAH "


* Kalau rasa tergerak hati nak buat bisnes toneexcel ini,
Sms/whatsapp saya 010-7790237
Nur Balqis Qahira

+Telegram problem pulak,so boleh sms/whatsapp jer.Wechat saya tak pakai.
Nak emel?
Nah,nurbalqisqahira@gmail.com

This is the best passive income program I've ever seen in my LIFE.

Jemput membuat "kajian" di sini,segala penerangan lengkap ada di situ : {http://pendapatanhandset.blogspot.com/}


‪#‎buatduitgunahandphone‬
‪#‎komisenbolehdiwarisi‬
‪#‎pendapatanhandset‬
‪#‎janapendapatandirumah‬
‪#‎surirumahjugabolehberbisnes‬
‪#‎bisnesonline‬
‪#‎binapendapatanyangberterusan‬

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...