Nak Cari Apa?Taip Di Sini

"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

Nak Gaji Setiap 21 hb?

Lokasi :Dimana-mana sahaja(online/offline)

Masa Bekerja : Fleksibel(bila-bila masa)

Part time/Full time

Syarat-syarat:

1.Warganegara Malaysia

2.Berumur 12 tahun dan ke atas

3.Ada Handphone

4.Ada Akaun Bank

Jika anda melepasi syarat di atas,"Tahniah" anda layak.

Nak GAJI 21HB DARI RUMAH?SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Full name

E-mail address

Nak Gaji Setiap 21 Hari Bulan Dari Rumah?

Monday, 20 April 2015

Komisen Ke-16 Hasil Penggunaan Handphone

Teks : Nur Balqis Qahira
Foto:Hak milik peribadi
21 April 2015

Pagi-pagi sementara baby dan kanak2 riang masih tidur,Maybank2u dulu.
Nak check sama ada komisen dah masuk atau belum.



Rupa-rupanya,petang semalam (20hb) syarikat telco dah bayar komisen.
Guna handphone macam biasa,jadi pengguna simkad __________,sebarkan kelebihan simkad dan ajak orang lain pakai simkad ni(program referral/rujukan/affiliate)

Santai2 jer.
Simkad yang memberi pendapatan sampingan dan berterusan kepada anda.

Komisen boleh diwarisi selagi simkad aktif.
Terdapat 2 jenis komisen
1.Fast track/bonus rujukan RM20 seorang(unlimited)
2.Komisen topup(3%-13%)
3.Cashback 3% daripada topup sendiri jika topup RM30 sebulan dan ke atas

Bukan tu jer.Pelbagai lagi kelebihan simkad ni.
Antaranya ialah :
1.Setiap kali topup,dapat point.Point terkumpul tiada expire date.Redeem point untuk dapat tiket AirAsia free,30% diskaun corporat rates menginap di Tune Hotel,redeem untuk dapat smartphone free
2.Dapat PA Insurans Free bernilai 100K jika topup sebulan RM50 dan ke atas

Sebagai pengguna simkad ini,anda berpeluang menjana pendapatan secara berterusan atau dalam erti kata lain pendapatan pasif(buat kerja sekali,hasil berkali-kali).
Ia boleh dijadikan modal berniaga dan menjana pendapatan.

Sebagai pengguna simkad,anda automatik layak mempromosikan simkad ini dan terima komisen daripada syarikat.



Topup buang duit vs topup dapat duit?

Yang mana 1 pilihan anda?

ps:Jika tergerak hati untuk jadi pengguna simkad ni,sila sms/whatsapp saya 010-7790237

Jemput buat "kajian' di sini: http://pendapatanhandset.blogspot.com/

p/p/s:Entri ini bukan bertujuan utk menunjuk-nunjuk tetapi hanya berkongsi peluang kepada semua pengguna handphone kerana saya juga pengguna handphone seperti anda.

Nur Balqis Qahira
sms/whatsapp :010-7790237
Emel:nurbalqisqahira@gmail.com
Blog ; nurbalqisqahira.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB?

Sila masukkan maklumat diri anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap tentang BISNES PREPAID TONEEXCEL ini.
Nama
Email
No.Telefon

Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...