Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Monday, 20 April 2015

Komisen Ke-16 Hasil Penggunaan Handphone

Teks : Nur Balqis Qahira
Foto:Hak milik peribadi
21 April 2015

Pagi-pagi sementara baby dan kanak2 riang masih tidur,Maybank2u dulu.
Nak check sama ada komisen dah masuk atau belum.



Rupa-rupanya,petang semalam (20hb) syarikat telco dah bayar komisen.
Guna handphone macam biasa,jadi pengguna simkad __________,sebarkan kelebihan simkad dan ajak orang lain pakai simkad ni(program referral/rujukan/affiliate)

Santai2 jer.
Simkad yang memberi pendapatan sampingan dan berterusan kepada anda.

Komisen boleh diwarisi selagi simkad aktif.
Terdapat 2 jenis komisen
1.Fast track/bonus rujukan RM20 seorang(unlimited)
2.Komisen topup(3%-13%)
3.Cashback 3% daripada topup sendiri jika topup RM30 sebulan dan ke atas

Bukan tu jer.Pelbagai lagi kelebihan simkad ni.
Antaranya ialah :
1.Setiap kali topup,dapat point.Point terkumpul tiada expire date.Redeem point untuk dapat tiket AirAsia free,30% diskaun corporat rates menginap di Tune Hotel,redeem untuk dapat smartphone free
2.Dapat PA Insurans Free bernilai 100K jika topup sebulan RM50 dan ke atas

Sebagai pengguna simkad ini,anda berpeluang menjana pendapatan secara berterusan atau dalam erti kata lain pendapatan pasif(buat kerja sekali,hasil berkali-kali).
Ia boleh dijadikan modal berniaga dan menjana pendapatan.

Sebagai pengguna simkad,anda automatik layak mempromosikan simkad ini dan terima komisen daripada syarikat.



Topup buang duit vs topup dapat duit?

Yang mana 1 pilihan anda?

ps:Jika tergerak hati untuk jadi pengguna simkad ni,sila sms/whatsapp saya 010-7790237

Jemput buat "kajian' di sini: http://pendapatanhandset.blogspot.com/

p/p/s:Entri ini bukan bertujuan utk menunjuk-nunjuk tetapi hanya berkongsi peluang kepada semua pengguna handphone kerana saya juga pengguna handphone seperti anda.

Nur Balqis Qahira
sms/whatsapp :010-7790237
Emel:nurbalqisqahira@gmail.com
Blog ; nurbalqisqahira.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...