Nak Gaji Setiap 21 hb Part Time Dari Rumah?


SILA MASUKKAN NAMA & EMAIL ANDA UTK SAYA MEMBERIKAN MAKLUMAT LENGKAP!

Nama

No.Telefon

Emel

Sunday, 3 November 2013

Ahad Yang Bermakna

Teks : Nur Balqis Qahira
Imej : Google    3 November 2013.Hari Ahad pun bekerja?Ya,sebab pejabat saya hanya beberapa langkah sahaja dari bilik tidur.Mungkin bagi sesetengah orang,hari ahad ialah hari cuti dan masa beriadah bersama keluarga.Selesai membuat kerja-kerja rumah dan mengemas diri,terus melangkah ke pejabat dan memulakan rutin harian .Sungguh cepat masa berlalu.Lebih kurang 2 bulan lagi kita akan melangkah ke tahun 2014.Masa berlalu dengan pantas sekali tanpa menunggu kita.Oleh itu,kita juga perlu cepat dan pantas dalam melaksanakan matlamat yang telah ditetapkan.
        
   Oleh kerana pejabat saya hanya beberapa langkah dari bilik tidur,saya agak jarang keluar rumah tetapi keluar pada waktu-waktu tertentu.Ada jiran yang bertanya sebab jarang keluarrumah pada waktu petang .Saya hanya tersenyum dan memaklumkan kepada mereka bahawa saya agak sibuk dan keluar mengikut jadual waktu saya.Suri rumah zaman IT sangat beruntung kerana adanya laman sosial seperti facebook untuk memudahkan kita berhubung dengan rakan-rakan .Tetap punya ramai teman walaupun bekerja dari rumah.
        
     Tanggungjawab sebagai isteri dan ibu perlu dilaksanakan seiring dengan kerjaya dari rumah.Walaupun berdepan dengan kerenah anak yang sangat aktif ,tetapi ia adalah satu kepuasan bagi saya kerana dapat menjaga dan sentiasa berada di sampingnya.
       
     Pelbagai berita tentang kes penderaan kanak-kanak dan bayi yang sering dipaparkan di televisyen dan surat khabar.Hal ini menyebabkan saya semakin risau untuk menghantar anak-anak ke pusat asuhan jika saya bekerja di luar rumah.Jadi,keputusan untuk bekerja dari rumah dan menjalankan online business adalah satu keputusan yang baik.Niat saya ialah mahu sentiasa bersama keluarga tersayang di samping menjana pendapatan dari rumah.


Video kes dera bayi di salah satu pusat asuhan kanak-kanak

     
    Bagi yang mahu merancang bekerja dari rumah atau ingin menjana pendapatan sampingan,kalian boleh mendapatkan ebook di bawah dengan harga promosi RM50 sahaja.Antara yang terkandung dalam ebook ini ialah,101 idea bisnes dari rumah,strategi pemasaran online dan offline,strategi pemasaran gaya Rasulullah,rahsia bisnes Siti Khadijah,khidmat pelanggan online,operasi dari rumah dan pengalaman usahawan berjaya.

Miliki Ebook 101 Idea Home-Based Bisnes Sekarang!

RM50 sahaja

Sila klik butang tempahan di bawah untuk PENGHANTARAN SEGERA!    Kami menawarkan kelas-kelas berikut 100% secara online untuk membantu menambah nilai hidup masyarakat khususnya suri rumah yang masih tercari-cari cara menjana pendapatan dari rumah.Kelas ini terbuka kepada sesiapa sahaja termasuk wanita yang sibuk dan mempunyai kekangan masa.

1. Kelas online asas bina blog penulisan - belajar menulis cara santai tapi masih mengekalkan bahasa melayu formal. Salah satu cara menarik minat pembaca suka baca dan bertandang. Bina tapak awal memperkenalkan diri pada pembaca/bakal pelanggan. Teknik tulisan yang mempengaruhi pembaca datang dan datang lagi. Bergabung dengan lebih ramai blogger di akademi kami, kini sudah menghampiri 400 blog untuk membantu aliran trafik ke blog. Belajar mengetahui teknik yang betul, apa yang kita suka tulis dan cara konsisten untuk terus aktif menulis di blog. Bagi yang sudah ada blog, tapi masih tiada idea menulis juga dialu-alukan untuk sertai kelas ini.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online tapi tidak tahu cara. Mahu mula berbisnes tapi masih tiada produk. Belajar urusniaga mudah dengan mnggunakan medium percuma blog, fnpage, fb. Belajar menjana pendapatan awal bermula  RM10, tingkatkan lagi RM20, RM50, RM100 dan seterusnya (tertakluk kepada kerajinan dan konsisten masing-masing). Kelas yang sangat sesuai untuk suri bekerjaya yang sangat sibuk, suri rumah sepenuh masa dan bagi mereka yang mahu buat secara sambilan atau sepenuh masa. Belajar membuat blog kedai online, belajar menulis konsisten, buat borang tempahan, jenis-jenis entri blog, buat fan page, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.

4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel.
Lihat di sini:KELAS PENULISAN KREATIF

5. Rakan niaga / pengurus online akademi - Kami buka penyertaan ini kepada mereka yang mahu memulakan bisnes online tapi tiada produk untuk diniagakan. 3 produk utama akademi iaitu kelas online, produk digital ebook dan pakej iklan. Kesemuanya atas talian. Tiada stok yang perlu disimpan, juga tidak memerlukan modal tinggi. Hanya berbekalkan komputer dan talian internet.

6. Kelas urus niaga akaun bisnes kecil WAHM SOHO - bagi mereka yang mahu belajar mengurus akaun bisnes.

Bagaimana kelas ini dijalankan?

Kelas berbentuk toturial ini dijalankan sepenuhnya secara online (atas talian). Peserta akan diberikan ebook rujukan iaitu ebook belajar asas blog. Peserta akan dimasukkan dalam group kelas di facebook. Komunikasi adalah secara one to one (personal coaching) melalui pm di facebook atau group kelas. Nota dan toturial bergambar disediakan di dalam group kelas tersebut.

Jadual kelas adalah fleksibel, ikut masa peserta sendiri bila mahu belajar. Pertanyaan dan soalan boleh dilontarkan terus kepada guru online melalui message di facebook. Peserta hanya perlu rajin menyiapkan tugasan yang diberikan dan rajin bertanya dan berhubung dengan guru jika ada soalan yang ingin diajukan.

Tugasan yang diberikan adalah sepenuhnya terus membantu peserta menyiapkan blog masing-masing. Dengan ini peserta tidak perlu mengambil masa lain lagi untuk menyiapkan semula blog mereka.


Peserta  dan guru online hanya berhubung secara online sahaja. Hanya perlu ada kelengkapan gadget iaitu laptop atau komputer dan talian internet. Malah jika ada telefon canggih juga satu kelebihan kepada protege untuk membuat tugasan terus walau di mana pun mereka berada.

Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.

Untuk MAKLUMAT LANJUT & PENDAFTARAN,sila klik butang di bawah.


Kini anda boleh menyertai kelas ini mengikut keselesaan rumah anda sendiri 

Nur Balqis Qahira
010-7790237
Emel:nurbalqisqahira@gmail.com

No comments:

Post a Comment

NAK INCOME SETIAP 21HB DARI RUMAH??

Sila masukkan NAMA,EMEL & No.Telefon anda untuk membolehkan saya menghantar maklumat lengkap.

Nama

No.Telefon

Emel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...