Blog Nur Balqis Qahira

✔Lifestyle ✔Part Time Dari Rumah ✔Work at Home Mom ✔Home Office

Rahsia Jual Emas Online


Perhatian kepada Dealer, Pengedar serta Penjual Emas, Seorang Usahawan Emas Jutawan, Ingin Membongkarkan Rahsia..Bagaimana Beliau Menjual EMAS Bernilai Jutaaan Ringgit Setiap Tahun, Tanpa Kedai, Tanpa Pekerja & Hanya Secara Part-Time!

 Jom kita baca sedikit perkongsian Encik Sabri Ahmad ini.

Sebelum ini, beliau hanyalah seorang lelaki biasa yang bekerja makan gaji sebagai seorang kakitangan awam di sebuah pusat pengajian tinggi. Dari pekerjaan tersebut dapatlah beliau menampung kehidupan keluarga dan membuat sedikit simpanan. Nak kata banyak simpanan itu,tidaklah banyak. Tetapi cukuplah untuk menampung hal-hal kecemasan jika berlaku.

Beliau seronok dan gembira dengan pekerjaannya.Rakan-rakan sekerja yang sekepala dan mempunyai bos yang sangat memahami menjadikan beliau bekerja dengan senang hati.

Tetapi beliau terfikit tentang simpanan dan masa depannya.Maklumlah dari sehari ke sehari, kos sara hidup semakin meningkat.Harga minyak naik, harga barang-barang keperluan naik, harga yuran astro pun naik, boleh kata semua benda lah naik harga. Yang tak naik-naik, cuma gaji sahaja.

Nilai wang semakin mengecil.Jika tidak ditangani dengan segera, kemungkinan besar, wang simpanan yang dimiliki oleh beliau semakin menyusut dan habis.


Menukar Wang Simpanan Kepada Emas

Suatu hari, beliau terbaca tentang emas yang mempunyai kelebihan di dalam melawan inflasi

Di zaman rasulullah dahulu, harga seekor kambing, hanyalah 1 dinar, dan pada zaman kini, ianya masih lagi sama, harga seekor kambing masih juga 1 dinar, iaitu sekitar RM700 seekor.

Ditambah lagi dengan fakta bahawa emas adalah merupakan mata wang yang digunapakai oleh masyarakat islam suatu waktu dulu dan juga, ada disebut di dalam alquran bahawa emas adalah logam yang berharga.

Ini meyakinkan beliau untuk menukar wang simpanan kepada emas.

Dipendekkan cerita beliau pun menukarkan sebahagian dari wang simpanan tersebut kepada emas dengan membeli emas keluaran Public Gold.

Peluang Berniaga EmasPada mulanya, beliau hanya ingin membuat pelaburan emas sahaja.. iaitu sekadar beli emas dan simpan. Tetapi, disebabkan beliau telah membeli emas dalam jumlah yang agak besar, ianya melayakkan beliau untuk menjadi salah seorang dealer bagi syarikat Public Gold.Beliau terfikir, "Mengapa tidak?... alang-alang sudah membeli emas, mengapa tidak saya jual ia sekali? Boleh juga tambah duit poket! :) ".

Beliau mula bercerita kepada rakan-rakan dan orang-orang terdekat tentang kelebihan pelaburan emas ini. Alhamdullillah , apabila beliau bercakap tentang pelaburan emas ini, ramai rakan-rakan yang memberikan feedback yang positif dan berminat mengenainya. Jadi ada yang menjadi pelanggan dan ada juga yang terus mendaftar sebagai dealer juga.

Seronok Menjual Emas!

Alhamdulillah... semenjak beliau menjual emas ini, kehidupannya bertambah baik. Selain wang simpanan semakin meningkat,beliau juga berpeluang melancong ke luar negara hasil insentif yang diberikan oleh pihak Public Gold bagi dealer yang berjaya membuat jualan melebihi RM2,000,000.

Melancong ke Perth Autsralia Hasil Jualan Emas

Disebabkan kejayaan ini, ramai juga yang bertanya kepadanya bagaimana beliau melakukannya. Beliau terfikir untuk menghasilkan ebook.Mungkin ianya akan dapat membantu pengedar-pengedar serta serta penjual emas yang lain untuk turut mendapatkan hasil yang lumayan di dalam perniagaan emas mereka.Rakan Penulis!

Beliau mengajak saudara Aqif untuk sama-sama menjayakan penghasilan ebook ini.Tambahan pula,saudara Aqif mempunyai kemahiran yang tinggi dalam pemasaran online.

Alhamdulillah,setelah beberapa bulan bertungkus-lumus, akhirnya,mereka berjaya menyiapkan sebuah ebook seperti dibawah.


Dua ILMU Wajib Untuk Usahawan Emas

Untuk menjadi usahawan emas yang berjaya, terdapat 2 ilmu yang perlu dikuasai. Ianya adalah (1) Ilmu Mengenai Emas, dan juga (2) Ilmu Pemasaran .

Di dalam ebook ini, beliau telah memasukkan 2 bahagian tersebut. "Ilmu Mengenai Emas" adalah ilmu tentang emas itu sendiri, ianya seperti bagaimana mengenalpasti ketulenan emas, bagaimana menjana keuntungan di dalam pelaburan emas dan banyak lagi.

Jika anda mempunyai ilmu yang baik di dalam selok-belok pelaburan emas, nescaya, adalah amat mudah untuk anda menyakinkan prospek-prospek anda membeli emas. Pembeli emas tidak akan membeli daripada orang yang nampak seperti tidak yakin dan tidak tahu dengan baik tentang emas. Mereka akan merasa ragu-ragu jika anda tidak dapat menerangkan dengan baik tentang kelebihan melabur di dalam emas.

Selain ilmu tentang emas, "Ilmu Pemasaran" juga amat penting. Di dalam ebook ini,beliau dan saudara Aqif banyak berkongsikan kaedah pemasaran yang berkesan secara online.

Bagaimana untuk membina kredibiliti dan keyakinan pelanggan terhadap anda secara online?

Bagaimana menggunakan media sosial dengan betul untuk membuat pemasaran?

4 Formula pemasaran di Facebook

Bagaimana Menjual Tanpa Memaksa.. dan banyak lagi.

Dapatkannya Sekarang!

Saya pasti, ebook ini akan dapat membantu anda di dalam meningkatkan lagi hasil jualan anda sebagai pengedar , peniaga ataupun usahawan emas.

Ops! Nanti Dulu! Ada Bonus!

Jika anda mendapatkan ebook ini sekarang juga anda akan mendapat 2 ebook bonus dibawah. Ianya adalah tentang "7 Senarai Semak Usahawan Emas Jutawan" dan juga "60 Fakta Sejarah Tentang Emas". Kedua-dua ebook bonus ini, insyallah, akan mampu melengkapkan lagi pengetahuan anda mengenai emas dan teknik menjual emas yang berkesan.

1.   7 Senarai Semak Usahwan Emas Jutawan2. 60 Fakta Sejarah Emas                                       Bukan Hanya Untuk Pengedar Public Gold

Mungkin anda tertanya-tanya, adakah ebook ini hanya sesuai untuk menjual emas keluaran Pubic Gold sahaja? Jawapannya.. tentulah TIDAK! Asalkan anda penjual emas... ianya adalah sangat berguna untuk anda. Ini kerana, strategi pemasaran yang ditunjukkan di dalam ebook ini, adalah bersifat umum, mana-mana penjual emas pun boleh ikut dan lakukannya... ianya sesuai untuk semua jenis emas dan untuk semua penjual emas. Sama ada secara part-time ataupun full time.

 Usah Berlengah Lagi!

Jadi, usahlah berlengah lagi,jangan biarkan rakan-rakan pengedar anda yang lain mendapatkan ebook ini terlebih dahulu dari anda. Dapatkan sekarang dengan klik gambar di bawah.

Hanya Ebook ini sahaja membantu anda mengetahui teknik menjual emas yang betul dan berkesan!

Pada kebiasaannya, untuk sebuah ebook yang akan mampu memberikan pulangan berganda kepada pembacanya, ianya akan diletakkan pada harga yang tinggi. Ebook sebegini, selalunya diletakkan pada harga tidak kurang dari RM97.

Namun begitu,beliau meletakkan harga untuk ebook ini pada kadar yang termurah di dalam kelasnya... BUKAN RM97.. BUKAN RM77.. BUKAN RM67... tetapi...

HANYA RM47 sahaja!

Sila klik butang tempahan  atau gambar di bawah untuk pembelian ebook ini .

Sila klik Banner di atas untuk PENGHANTARAN SEGERA!

HANYA RM47 sahaja!

Ebook Rahsia Usahawan Emas!
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...